Főbérlők álma? Három szuper lakás a Dugonics térnél egyben elvihető!

Főbérlők álma? Három szuper lakás a Dugonics térnél egyben elvihető!

A frissen felújított, 48, 48 és 39 nm-es szépségek egy 4 lakásos társasház kvázi ¾-ét teszik ki. A képek meggyőzőek, persze a látvánnyal lehet játszani. Egy biztos, a kialakítás Airbnb vagy hosszabb távú kiadás szándékát tükrözi. Így talán elsősorban befektetésnek lehet kiváló a három apartmanlakás megvásárlása. Egy biztos a kiadással nem lesz gond. Mi szívesen laknánk itt!

“NAPFÉNYES, TÁGAS, STÍLUSOS: HÁROM APARTMANLAKÁS A DUGONICS TÉR MELLETT! Szegeden a Dugonics tér közvetlen közelében kínálom eladásra ezt a 135 nm-es, első emeleti, 3 különálló lakásból álló, frissen felújított ingatlant.

A színes eklektika, mely a retró, a loft, és a minimál stílusjegyeit ötvözi különösen vonzóvá teszi az enteriőrt a fiatalok számára, és az AIRBNB-n vagy a BOOKING–on szállást foglaló turisták népszerű választása lehet. A felújítás a következő munkálatokra terjedt ki: elektromos hálózat cseréje, fűtéskorszerűsítés, homlokzati nyílászárók üvegeinek hang- és hőszigeteltre való cseréje, új vízvezetékrendszer, új konyhák, új fürdőszobák, gépesítés, festés, új burkolatok stb. Az egyenként 48, 48 és 39 nm-es lakások mindegyikénél hasonló a térfelosztás: amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba. A tárolást praktikus bútorzat, és beépített szekrények segítik. Az egyik lakáshoz egy 10 nm-es fedett terasz is tartozik.

A 4 lakásos társasház lépcsőháza tiszta, kulturált. A szobák és az étkező faparkettával, a többi helyiség mázas kerámia lappal burkoltak. A lakás azonnal birtokba vehető, és elhelyezkedése miatt folyamatosan kiadható. Ajánlom mindazoknak ezeket a kiváló adottságú, stílusos lakásokat, akiknek nem mindegy a minőség, és az elhelyezkedés. A belvárosi elhelyezkedés, az igényes kialakítás folyamatos megtérülést garantál.

delmagyar_05-24a

delmagyar_05-24b

delmagyar_05-24c

delmagyar_05-24d

delmagyar_05-24e

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!