Fantasztikus, panorámás családi ház eladó, vagy Balaton déli parti, vízpartira cserélhető!

Fantasztikus, panorámás családi ház eladó, vagy Balaton déli parti, vízpartira cserélhető!

Természetesen értékegyeztetéssel. Persze nem kell megijedni, ha nincs a birtokunkban 195 millió forintot érő balatoni ingatlan, a készpénz is elég lesz. Egy biztos, a fotók alapján mi beleszerettünk a budaörsi otthonba. És ön?

Az ingatlan adatai

  • Ár: 195.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 127 nm
  • Telekterület: 672 nm
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Gáz + alternatív

00a

02

02a

Leírás

“Budaörsön, Budapest XII. kerület és Budapest XI. kerület határában, tájvédelmi körzet közvetlen közelében, hegytetőre épült telken, melyet 3 oldalról erdő veszi körül, örök panorámával rendelkező családi ház eladó, vagy elcserélhető a Balaton déli részén, vízpart közelében lévő családi házra, érték egyeztetéssel.
A földszinten elhelyezkedő nagy, világos nappaliban ki lett alakítva, egy igazi, 24 kW-os teljesítményű kandalló, külön kéménnyel, amely akár az egész házat is könnyedén kifűti 5-7 száraz fadarabbal. Természetesen mellette biztosított, a gázkazánnal működő központi fűtés és használati meleg-víz készítése. Továbbá a napkollektorokkal történő meleg-víz előállítása is biztosított, mely ellátja az udvaron található medencét is. A lakóépület energiatakarékos áramfelhasználásról, világítás kiegészítésről a kiépített napelemes rendszer gondoskodik. A földszinten helyezkednek el a nappali és konyha az étkezővel, a fürdőszoba a 4-5 személyes finn szaunával együtt, külön WC-vel.
Továbbá a földszinten található még 1 vendégszoba, 1 dolgozószoba, valamint a beépített teraszból kialakított téli kert is, ahonnan a legjobb és leghangulatosabb a kilátás, a mindenhonnan látható, megunhatatlan örök panorámával. Tiszta időben 70 km-re is el lehet látni.
01
Az emeleten 3 hálószoba, 1 WC kézmosóval, gardrób fegyverszekrénnyel található. Nagyon sok helyiségben beépített szekrények találhatók, melyek ruha és egyéb holmi tárolására alkalmasak. Az épület legalsó szintjén, vagyis az udvarszintjéről megközelíthető pincében, gépház, fa és egyéb tárolók helyezkednek el. A lakóépületben a központi gáz cirkófűtés radiátorokkal és padlófűtéssel kombinált, amely az említett kandallóval is össze van kötve. Mivel túlnyomórészt megújuló energia felhasználásával működik a ház, e miatt a rezsije átlagosan, havi 10.000 Ft. […]”
03
04
05
05a
További részlet, alaprajz és fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!