Ennyit számít a hirdetési fotó: egy leányfalui mediterrán villa különböző arcai

Ennyit számít a hirdetési fotó: egy leányfalui mediterrán villa különböző arcai

Hiába gyönyörű egy ingatlan, hiába rejt sok lehetőséget egy ház vagy lakás, ha nem vagyunk képesek átadni vizuálisan az előnyeit és az alaphangulatát. Ugyanazt a pest megyei házat két lencsén át – és erősen különböző árakon – is meglestük. Nem csak az a 70 millió a különbség…

Szentendrei kistérség, Leányfalu, 140 m2, 199.000.000 Ft

Leányfalu szívében eladó egy elegáns, kifogástalan állapotú, ÖRÖKPANORÁMÁS villa. Az 1926-ban épült és 2011-ben teljes körű felújításon átesett, légkondícionált házban a nappalin kívül, étkezős konyhát, három hálószobát, két fürdőszobát, kamrát találunk. A fűtésről kondenzációs gázkazán, padlófűtés, radiátorok, napkollektorok és két szép cserépkályha gondoskodik. A fa nyílászárók thermo üveggel, szúnyoghálóval és zsalugáterekkel ellátottak. A burkolat tölgy parketta és mázas kerámia. A villához 10 nm-es borospince tartozik.

[…]

00

01

02

03

 

Szentendrei kistérség, Leányfalu, 140 m2, 129.000.000 Ft 

[…]

A 78 nm-es padlástér beépítésével tovább növelhető a lakótér. A szépen gondozott kert locsolását automata öntözőrendszer segítségével két ásott kút biztosítja. Tágas, kétállásos garázs és több autónak, kerítésen belüli parkolóhely áll rendelkezésre. Az ingatlan megvásárolható 2387 nm-es telekkel is, ebben az esetben az irányár 129 M Ft. Az elhelyezkedés ideális, csendes, elegáns környezetben van, de a település központja – ahol a teljes infrastruktúra és az egész évben nyitva tartó, termál strandfürdő található – gyalogszerrel is pár perc alatt elérhető. Ha egy különleges, elegáns otthonra vágyik, kérem, hívjon és nézze meg személyesen is! Nem fog csalódni!

11

12

13

14

15