“Elképesztő luxus a Rákóczi térnél”, avagy egy 2001: Űrodüsszeia-t idéző lakás

“Elképesztő luxus a Rákóczi térnél”, avagy egy 2001: Űrodüsszeia-t idéző lakás

Ezen a címen hirdetnek egy Rákóczi térnél található, 104 nm-es otthont. Az ár nem rossz, az adás-vétel azonban csak készpénzes vevők számára lehetséges. Lássuk, mit és mennyiért kínálnak pontosan!

 

A Rákóczi tér közeli luxus otthonról, részletesen

 

“VIII. Csarnoknegyedben. a Déri Miksa utcában kínálunk egy minden részletében igényes, különleges luxus lakást! A 104 m2-es, 3 utcai nézetű szobás lakás rendkívül jó elosztású, tágas helyiségekkel, nagy belmagassággal rendelkezik! Márvány padlózat, minőségi anyagok, ízléses bútorozás, a legfinomabb elegencia.További extrák: kandalló, riasztó, kamera rendszer. Irányár:87 9M.Csak készpénzes vevőnek!”

További részletek és fotók a Rákóczi térnél lévő lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Kubrick hatás a Rákóczi térnél?

Lehet, csak nekünk ugrott be azonnal a kultikus 2001: Űrodüsszeia egyik tere, de a fenti, Rákóczi tér közelében kínált otthon fehér-zöld színpárja kapcsán azonnal felidéztük a zseniális mozit!

Talán a mesterséges fényforrások is hozzátettek a dologhoz, egy biztos, a Rákóczi tér közeli luxus lakás márvány borítása, fehér és sóska zöld elemei egyedi és ritka külsőt kölcsönöznek az ingatlannak.

Fotó: Michael Reynolds

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?