Élet 18 nm-en? Na jó, de a Ráday utcában!

Élet 18 nm-en? Na jó, de a Ráday utcában!

A Ráday utcában, a fővárosi ingatlanpiacon belül kiemelten kedvelt helyen bukkantunk a 18 nm-es, eladó lakásra. Az üdítően magas emeleten kínált apróság funkcionális és jól mutat már most is. Az egyre izgalmasabb bútor technológiának hála pedig még akár tovább fokozható az élvezet. De egyébként is minek a hely, ha az ember úgyis lent lóg majd valamelyik kávézóban, étteremben a Rádayban…?

“Budapest SZÍVÉBEN a méltán kedvelt RÁDAY utcában eladó egy minigarzon. A lakás közel a Bakáts térhez egy téglaház V. emeletén található. Új lift van a házban. 18 nm-en, minden élettérnek, funkciónak van helye. Rezsije kiemelten alacsony!!!! 

 

A lakás bútorozott és gépesített, ezen berendezések a vételár részét képezik. Így már csak költözni kell. Nyílászárói is természetesen újak. Azonnal birtokba vehető, frissen festett. A lakás nyugati fekvésű 2 tágas világos ablakkal rendelkezik, melyekből csodás panorámás kilátás tárul elénk a Gellért- hegyre. Nyugati fekvésének köszönhetően napos hangulatos kis lakásunk lehet. A lakásban minden villannyal működik. NOBO fali elektromos panel gondoskodik az otthon melegéről, a melegvizet villanybojler állítja elő. Közös költsége 5940 Ft, melyben felújítási alap is van, melyből a ház folyamatos karbantartását felújítását állják. A lakás belmagassága 3,5 m így bőven van légterünk. 

 

Környék és infrastruktúra

 

Tömegközlekedés szempontjából, ennél jobb helyzetben nem is lehet lenni. A Kálvin téri metrómegálló (M3, M4) és a Corvin-negyed (M3) metrómegálló gyalogosan mindössze pár perc sétára található az ingatlantól. Aki a felszíni tömegközlekedést választja, utazhat a 4-6 villamosokkal éjjel-nappal, a 2 villamossal és a 47-49 villamosokkal, a Boráros térről induló HÉV, és rengeteg buszjárat, a reptéri 100-as busz a Kálvin tértől mind rendelkezésre állnak, és jó időben a vízi közlekedést használná, a BKK hajó, szintén a Boráros tértől elérhető. Rengeteg kulturális program, kiállítás, rendezvény karnyújtásnyira elérhető. Valamint számos EGYETEM is a közelben van. 

Az RÁDAY utca híres éttermeiről, kedves kis kávézóiról, cukrászdáiról. A sport rajongói is megtalálhatják itt a legjobb edzőtermeket (pl. 4% Fitness). A közelben nagy többfunkciós park (NEHRU) található, valamint a Bálna, a Nemzeti Színház és a MÜPA, melyekre a Duna parti sétányon végighaladva gyalogosan is 15 perc alatt elérünk.  […]”


További izgalmas fővárosi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, a Ráday utcában és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?