Eladó Magyarország hajdani belügyminiszterének nagymarosi nyaralója!

Eladó Magyarország hajdani belügyminiszterének nagymarosi nyaralója!

A jelenleg 260 nm-es, eladó ingatlant egykoron Keresztes-Fischer Ferenc, Magyarország hajdani belügyminisztere vadászháznak építtette 1910-körül. A megújulás azóta nyilván megtörtént, a kilátás a visegrádi Fellegvárra azonban a régi. Egy 65 milliós ajánlat, ínyenceknek!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 65.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 260 nm
  • Telekterület: 2000 nm
  • Szobák száma: 8
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Különleges befektetési lehetőség Nagymaroson, a Dunakanyar szívében, kilátással a visegrádi Fellegvárra. Eladásra kínálunk egy kellemes hangulatú, két lakásból álló, összesen 260 nm-es családiház.  Az impozáns épületet 1910-körül, vadászháznak építtette Keresztes-Fischer Ferenc, Magyarország hajdani belügyminisztere (a régi fotón az eredeti klinkertéglás homlokzat látható). A ház a vasútállomástól, boltoktól kb. 6-7 perc sétára található. Budapest zónázó vonattal 50 perc alatt elérhető. A telek közel 2000 nm-es, egy hatalmas platánfa kölcsönöz neki különleges bájt, és egyben ad hűs árnyékot a nyári melegben. Az ingatlanhoz dupla garázs, műhely, kb. 30 nm-es szuterén és egy téglából kirakott, boltíves borospince tartozik.
Az ház jelenleg 8 szobából áll, dupla komforttal rendelkezik, külön-, és egybe is nyitható, mivel két bejárattal rendelkezik. Éppen ezért remek befektetési lehetőséget rejt magában, hiszen bármelyik szintje teljesen elszeparálható, kiadásra tökéletesen alkalmas. Igy az ódon hangulatú épület egyben meghitt otthona, és remek bevételi forrás is lehet egyszerre. Nagymaros turisztikai szempontból egyre népszerűbb, a kiadó lakásokra igen nagy igény mutatkozik.
01
02
02a
02b
03
További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!