Eladó luxus lakás a lipótmezei Sándor-villa egykori melléképületében!

Eladó luxus lakás a lipótmezei Sándor-villa egykori melléképületében!

A 89 nm-es, belső 2 szintes lakást 2018-ban újjá építették, a fő falakhoz és a figyelmet felkeltő mennyezethez azonban nem nyúltak a tulajdonosok. Bár mintha modern fényforrásokat vélnénk felfedezni a grandiózus képeken. Egy érdekes, elgondolkodtató, jó eséllyel megosztó hangulatú otthon következik a híres-hírhedt Völgy utcából!

A Sándor-villa rövid történetéről itt, míg Kodály Zoltán kapcsolódó szerepéről itt olvashatnak a múlt iránt fogékony érdeklődők!

“A 2+1 szobás, belső 2 szintes lakás 2018-ban lett újjá építve, építési engedélyes beruházásként, így szinte új építésűnek számít. A fő falak kivételével (és gyönyörű mennyezet kivételével) minden bontásra került, és a legújabb technológiákkal, belsőépítész, és lakberendező által újra álmodva, minőségi anyagokból lett újjá építve. A nappalit fa kazettás mennyezet ékesíti, mely közel 200 éve, az akkori kor egyik művésze alkotott meg, és ma csak néhány kastélyban látható. Igazi remekmű, ami gyönyörű eredeti formájában sértetlenül fennmaradt. A lakáshoz tartozik egy 20nm-es terasz, növényekkel körbeültetve, valamint egy 20nm-es előkert. A lakás teljesen be van bútorozva, mely külön megállapodás tárgyát képezi.

A téglaépítésű, sátortetős, 5 lakásos társasház egykor a Sándor villa (egykori Széchenyi kastély) egyik melléképülete volt. A társasház teljes átépítésen esett át, továbbá teljes födém, tetőszerkezet cserén. Az ingatlan Budán, a II. kerületében, Lipótmezőn, a Völgy utcában található. A környéket kis lakóközösségű társasházak és családi házak jellemzik. A tömegközlekedés kiváló az 56-os, az 56A, az 59B és a 61 villamosokkal vagy a 29-es és a 956-os éjszakai autóbuszokkal. Bevásárlásra a STOP SHOP vagy a Budagyöngye bevásárlóközpont lehet kiváló választás. A közelben található iskola, óvoda és a kirándulási lehetőségek is adottak.”

00a

01

02

03

04

04a

05

További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!