Eladó egy takaros mobilház, a nyugalom szigetén

Eladó egy takaros mobilház, a nyugalom szigetén

Ha rajong a mobilházakért és ingatlant keres távol a világ zajától és az emberektől, akkor ezt  a cukiságot Önnek találtuk Baktón, ráadásul most akciós áron! Mivel csak három évszakos, így elsősorban második otthonnak ajánljuk.

„ÁRCSÖKKENÉS!

Az ingatlan adatai: Szeged – Baktó, 52. utcai, 24 m2-es, szép állapotú, mobilház, 800 m2-es zártkerten eladó! Helyiségek: 2 szoba, konyha, fürdőszoba és külön WC. Fűtése: elektromos. Közművek – a 32 amperes villany és a vezetékes víz telken belül van. Gáz az utcán található, csatorna nincs. Jelenleg emésztő sincs.

Kinek ajánlom?

A mobilház 3 évszakos, így elsősorban második ingatlannak ajánlom, ahová jó elvonulni a város zajától, és az emberek elől!

Nekem miért tetszik?

A kert Baktó azon részén van, ami magasabban fekszik, így a talaja nem vizes. Az utca zsákutca, így nincs átmenő forgalom a zártkert körül! Van egy fúrt kút, amely szivattyúval működik, illetve van egy kút, amelyről vezetékes víz jön. Az udvaron található egy kemence, valamint gyümölcsfák (cseresznye, körte, alma, birs, meggy), dió-, és fügefa is. A telket bokrok veszik körbe, így a szomszédok sem zavarják a nyugalmat. Ahogy jobb az idő, azonnal ki lehet költözni a városból, a nyugalom szigetére. A mobilház lakható terekkel rendelkezik. A mobilház mellé akár jakuzzit is ki lehet tenni.[…]” 

További otthonok az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.