Eladó egy amerikai hadsereg által használt éjszakai panzió

Eladó egy amerikai hadsereg által használt éjszakai panzió

A poszt címe egy az egyben megegyezik a hirdetésével. Úgyhogy mi inkább elhallgatunk, beszéljen a tulajdonos! Vigyázat, IFOR és tetoválás tartalom!

“Budapest XV. kerület Kajár utca. Rákospalota csendes családi házas részen egy 397 m2 telken, (melyen akár 5 autó is tud egyszerre kényelmesen parkolni) elhelyezkedő két családi ház eladó. A nagyobb egy 356 m2 belső 3 szintes (alagsor, földszint, emelet) ingatlan, mely jelenleg egy hangszigetelt éjszakai lokálnak lett kialakítva. Mindig is zártkörű klubként üzemelt, utoljára az IFOR használta, amikor itt állomásoztak ennek nyomai még mindig meg vannak a bárban. Ebben a funkciójában az alagsori szinten a következőket találjuk: masszázs szobát, tetováló szobát, személyzeti öltözőt, WC-t, kazánházat, különböző raktárhelyiségeket, egy pihenő helyiséget, valamint egy saját fürdőszobával rendelkező szobát.

A földszinten találjuk a bejáratnál a ruhatárat, emellett a biliárdasztal lett elhelyezve innen nyílik a bár és társalkodó, egy kandallóval. Ezen áthaladva jobb kézre látjuk a hideg konyhát, vele szemben a lépcsőházat. Előttünk pedig a ház fő pontját a táncos lányoknak kialakított színpadot. Az emeleten négy egyforma szobát találunk, melyek légkondicionáltak és fürdőszobával ellátottak. Míg a kisebbik külön álló 40 m2-s, két szintes kis házban a földszinten belépve a nappaliban érünk rögtön, velünk szemben a konyha lett kialakítva. Az emeleten egy kis erkéllyel és tusolós fürdőszobával ellátott hálószoba lett elhelyezve.

A valaha szebb napokat is megélt ingatlan, számos világsztárt is vendégül látott, ahogy a dicsőség falon is látszik. Adottságának és kialakításának köszönhetően, panziónak, egészség centrumnak, rendelőnek, stb.

ÁR FIX: 42Mft

Csere és beszámítás lehetséges! XVI kerületben építési telek (Rákosszentmihályon József utca, Budapesti út, Szuglói körvasút sor, Csömöri út vonzáskörzete). XIV kerületben 60-70 nm tégla lakás cseréje szóba jöhet.”

kat1

kat2

kat

kat3