Egyetemistákat céloz meg a 40 milliós kéjlak

Egyetemistákat céloz meg a 40 milliós kéjlak

A mi időnkben az egyetemi évek alatti albérletezés – már akinek tellett kollégiumon felül ilyesmire – még zsúfolt szobákat, egyszerű lakásokat, házrészeket jelentett, legtöbbször a tulajdonossal együtt. Nos, az alábbi luxus ingatlan a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közelében más perspektívákat ígér…

“Akár hosszú távú befektetés céljából Eladó a Piliscsaba Pázmány Péter Egyetemtől 5 km-re található festői környezetben lévő ingatlan, mely akár a külföldről érkezett egyetemisták részére is bérbe adható.
Magdolna völgyben, őrzött lakóparkban minőségi kivitelű, modern, 250 nm-es (nettó 194 nm) 4 teraszos saját lépcsőházzal rendelkező tetőtéri luxus lakás eladó.

 A kandallós nappali , a hálószoba és a hozzá kapcsolódó luxus fürdőszobával teljesen intim teret biztosít. Az ingatlanban található minőségi szaniterekkel felszerelt 3 fürdőszoba és WC tökéletes kényelmet biztosít.
Az otthon melegét a fatüzelésű kandallón kívül a cirkó fűtés ,egyedi beépített bútorok, a légkondicionáló, a masszázskádak és zuhanykabinok, a bársarok, a videokaputelefon, a beépített vízlágyító berendezés, az őrszolgálatra bekötött riasztó mind fokozzák a kényelmet és a luxus érzetét adják.

A Pilisi panoráma csodálatos látnivalót nyújt az ingatlan mind a 4 teraszáról Észak, Dél,Kelet és Nyugati oldaláról is.”

pi

pi1

pi2

pi3

pi4

pi5

pi6

Nyilván szabad a vásár, nem csak leendő, külföldi bölcsészeket várnak a hirdetők. Mindenesetre, amennyiben egyetemista fellegvár lesz az eladó lakásból, úgy megnéznénk a tanulmányi előmenetel alakulását. Mert itt nehéz lehet a tanulmányok fölé görnyedve, csupán a tudománynak szentelni az időt és energiát.