Egy szobás lakás a Wesselényiben, tulajdonostól: nagyon kéne!

Egy szobás lakás a Wesselényiben, tulajdonostól: nagyon kéne!

Egy szobás lakás kapcsán nem feltétlenül lelkesedünk ilyen hévvel. A most következő, Wesselényi utcai szépség azonban tátott szájú kép nézegetésre késztetett minket. Biztos van szebb és jobb ingatlan, de valamiért beleszerettünk a vajszínű otthonba. Fotók, részletek, lelkesedés!

A Wesselényi utca 2. gyöngyszeméről, részletesen

“IGAZI GYÖNGYSZEM! KIVÉTELES LEHETŐSÉG! Páratlan LOKÁCIÓ, kifinomult ELEGANCIA, maximális kényelem. EXKLUZÍV kialakítás, NYUGALOM és HARMÓNIA mindentől egy karnyújtásnyira!!!

Budapest BELVÁROSÁBAN, a ZSINAGÓGA mellett, a főváros egyik legszebb környezetében, a Wesselényi utca legelején, csodás, klasszikus stílusú, liftes társasház 4. emeletén, a közlekedés zajától elzártan, belső udvarra néző, lakberendező által tervezett, luxus szinten kivitelezett, VADONATÚJ amerikai konyhás nappali- étkező-dolgozó + háló, fürdőszobás, hatalmas ablakos, világos 37 nm (+ 5 NM GALÉRIA)-es KISLAKÁS TULAJDONOSTÓL eladó.

A lakás kiváló állandó lakhatásra a harmonikus mindennapokhoz. Értékálló befektetésre hosszú távú kiadásra, de rövidtávú kiadásra akár 4 fő számára is ideális lehet. A Wesselényi utcai lakás legnagyobb előnye, hogy az ingatlan bensőséges otthonosságából, majd az impozáns, nyugodt társasházból kilépve azonnal a főváros egy legcsodálatosabb arca tárul elénk. És mindennek a középpontjában érezhetjük magunkat. Innen tényleg minden percek alatt érhető el!”

 

Felújítás, lakberendezés

A Wesselényi utcai lakás azonnal költözhető és élvezhető. TÖKÉLETES állapotban van, lakberendezői tervek alapján TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT (új, teljeskörű elektromos vezetékezés (a falban is mindenhol!!), fűtéskorszerűsítés (új cirkó fűtésrendszer), új, hőszigetelt laminált padlóburkolat. Új 3 rétegű, hő-és hangszigetelt nyílászárók, , légkondícionáló kiállás kialakítás), IGÉNYESEN befejezett, kivitelezett, berendezett: vadonatúj konyhabútor, beépített minőségi konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, beépített mikrohullámú sütő, beépített mosogatógép és beépített hűtő). Valamint már bekötött TV és villám gyors INTERNET áll az új tulajdonos rendelkezésére. Látványos, exkluzív fürdőszoba és elektromos, távirányítású redőnyök szolgálják a kényelmet. A fűtésről frissen kialakított, kondenzációs gázkazán és cirkó fűtés gondoskodik, egyedi szabályozással és méréssel. A vagyonvédelmet az 5 ponton záródó biztonsági záras ajtó és az újonnan kialakított riasztóberendezés biztosítja. A Wesselényi utcai lakás külön mérőórákkal (víz, villany, gáz) rendelkezik!

Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új tulajdonos ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen, vagy a BEFEKTETÉSének tökéletes ingatlanát megtalálja.

 

A Wesselényi utcai lakás elosztásáról

A lakás elosztása rendkívül praktikus: miután a kényelmes fogadó térbe belépünk- ahol akár beépített tároló bútort is elhelyezhetünk- mindkét helyiség feltárul előttünk. A világos, multifunkciós, mégis tágas, a DNY-i fekvésnek és a hatalmas ablakoknak és a köszönhetően világos helyiségben a teljes értékű amerikai konyhás nappali-étkező lehetőséget nyújt a feltöltődésre, pihentető kikapcsolódásra. A galérián elhelyezett, dupla ágyas háló helyiség, valódi megnyugvást, pihentető alvást ígér. A galéria alatti kényelmes munkaállomás kiszolgálja a tulajdonost akár tanulásra, akár home office-ra kíván berendezkedni. A dolgozó sarok mellett elhelyezhetőek itt további tároló bútorok (akár beépített szekrények, könyvszekrények vagy polcrendszerek), de akár egy második hálófülkének is praktikusan berendezhető.

A fürdőkád szerelmeseinek sem kell lemondaniuk a fárasztó nap utáni, ellazító fürdőzésről, ám a kádparavánnal felszerelt, zuhanyzóval is ellátott fürdőszoba minden igényt kielégít, exkluzív tervezésének köszönhetően pedig egy kis luxust csempész a mindennapokba. A Wesselényi utcai lakás egy igazi főnyeremény! Befektetési potenciálja is kimagasló. Ilyen lehetőség nincs még egy a piacon!

 

A ház és a környék

A TÁRSASHÁZRÓL
A lakás egy tiszta, karban tartott, jogilag is rendezett, liftes, csodaszép homlokzatú, elegáns nagypolgári társasházban található. A társasház pénzügyi tartalékkal rendelkezik, melyet folyamatos fejlesztésre, állapotának megóvására fordítanak.

A KÖRNYÉKRŐL
A lakás kiemelt környéken található, ahol valóban minden karnyújtásnyira elérhető. A ház szomszédságában található Európa legnagyobb Zsinagógája. Mely csodás építészeti megjelenésével, folyamatosan ápolt környezetével, állandó magas színvonalat nyújt a háznak és a közvetlen környéknek. Lépésekre található az Astoria, illetve a Deák Ferenc tér, mely a főváros szíve. Amellett, hogy abszolút közlekedési csomópont (itt találkoznak a metró vonalak, indulnak buszjáratok és villamos járatok a város minden pontjára. Illetve a repülőtérre), számtalan világ színvonalú étterem, bevásárlási lehetőség (a főváros bevásárló utcái a Váci utca és a Fachion Street), de számtalan hangulatos vendéglátó- és szórakozóhely (többek között a Gozsdu udvar a szomszéd utcában), fitness terem és színházak (Belvárosi Színház, Örkény Színház, Centrál Színház, Pesti Színház) is találhatóak a lakás közvetlen közelében.

Olyan igényes ÚJ TULAJDONOSát várja a lakás, aki keresi a KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉGEKET, értékeli a KIFINOMULT ELEGANCIÁT és HARMÓNIÁT, ugyanakkor akinek fontos, hogy egy pillanat alatt a város központjában legyen, mégis vágyik egy nyugodt, pihentető otthonra, amivel akár a családját vagy a barátait is lenyűgözheti!
Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkozik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz Önnek, és hosszú távon is megnyugtatóan biztos befektetés.

A Wesselényi utca 2. alatt található lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. A lehető legjobb ajánlat a piacon. KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 43,9 millió forint. A lakás tartozéka, így a vételár részét képezi az egyedi konyhabútor, a beépített, minőségi gépekkel, a fürdőszoba szekrény, valamint két egyedi beépített szekrény. A lakással együtt akár a komplett bútorzat, lámpák és lakástextil is elérhető külön megállapodás alapján vagy akár a dekorációkkal együtt is MEGSZEREZHETŐ. Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken! Érdemes személyes benyomást is szereznie erről a kivételesen igényes, elegáns kislakásról Várom hívását a lakás TULAJDONOSAKÉNT. Ingatlanközvetítők eseti megbízással, csak komoly vevő jelölttel kereshetnek.”

 

További fotók, alaprajz és kontakt adatok az ingatlanbazar.hu oldalán!