Egy neobarokk villa a Rózsadombról, 1,25 milliárdért

Egy neobarokk villa a Rózsadombról, 1,25 milliárdért

Egy neobarokk stílusú villa várja új tulajdonosát a II. kerületben. Egy 2015-ös cikk tanúsága szerint nem először. Most viszont rekord áron! Nézzen be egy csodás fafaragásokkal díszített, impozáns ingatlanba!

A neobarokk villáról, részletesen

 

“Az igazi Rózsadombon közel a városhoz, vadgesztenye fás, platánfás, ősfás kertben a legigényesebb anyagokkal rekonstruált és földfelszín alatt teremgarázzsal, uszodával, borozóval kibővített minden extrával felszerelt legkényesebb igényeket is kielégítő neobarokk villa felújítás utáni vadonatúj állapotban eladó. Lehetőség van az ingatlan megvásárlására teljes berendezéssel képekkel stb. A neobarokk ingatlan vételára teljes berendezéssel 3,2 millió euró.

A tulajdonos a II.kerületi önkormányzattól a műemlékvédelmi hatóság által is jóváhagyott elvi építési engedélyt kapott az emeleti 55m2 nagyságú terasz beépítésére, ami további két fürdőszoba és két hálószoba kialakítását tenné lehetővé. A műszaki feltételek adottak, ennek becsült költsége 15 millió Ft. Régit és nobarokk, nagypolgári stílust kedvelő családnak ajánljuk.

Néhány paraméter:

  • pince 170 m2: Garázs 150m2, tároló, felülvilágítós kőralakú belépő.; belmagasság: 2.50 m
  • Földszint 120 m2: uszoda 3,6×8,5m feszített víztükrű ellenáramoltatós üvegmozaik burkolatú medencével, infra szauna, finn szauna, gőzkabin, fürdőszoba, borozó kis konyhával, liftgépház, gépészeti helyiség-mosókonyha, személyzeti lakás.; belmagasság: 2.60 m
  • félemelet 150 m2: előszoba, könyvtárszoba, nappali kandallóval, ebédlő, teraszok, konyha tároló, kamra. WC.; belmagasság: 3.50 m
  • emelet: 3 szoba, fürdőszoba, 2 nagy terasz

 

További részletek és fotók a neobarokk villáról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?