Egy kúria Polgárdiban és egy csodás, mázas kályha

Egy kúria Polgárdiban és egy csodás, mázas kályha

Bár a 400 nm-es ingatlan  még nincs az utolsó szögig befejezve, de így is bőven élhetőnek tűnik. Sőt! Ráadásul az új tulajdonosoknak így talán nagyobb mozgásterük van a saját kényelmük szerinti kialakításra. Nézzen szét a 190 millióért kínált ingatlanban, Polgárdiban!

 

A Polgárdiban található kúriáról, részletesen

 

“A forgalmas autópályáról lekanyarodva, a hátunk mögött hagyva a rohanó hétköznapokat, egy csodálatos, festői környezetbe érkezünk, ahol az 5 hektáros gondozott, rendezett területen, a kastélyszerű kúria található Polgárdiban. Az embert elvarázsolja az épület hangulata, ami a XIX. század romantikus világába repít bennünket egy szempillantás alatt.

Az épület 400 nm-es, a terasza is 400 nm-es, ezért a kúriából a kilátás panorámás. Nyílászárói fából készültek. Fűtése a pincében található központi fa tüzeléses kazánról működik, a kúria minden helyisége padófűtéses. A pincében továbbá 40 nm-es tároló helyiség is van. Fúrt kútján keresztül az ivóvíz ellátás is megoldott. Vendégszobához tartozik saját fürdőszoba és wc,  de a gondnoki szobának is külön fürdője és illemhelye van. Az épület 80%-os készültségi szinten van, folyamatosan épül, szépül. A rendezett füves kertben, ami teljesen parkosított, filagória is található, ahol grillezni, nyári estéken beszélgetni lehet. Most kezdték el egy másik filagória építését is a területen. […]”

 

További részletek és fotók a Polgárdiban álló kúriáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?