Egy katalógusba illő lakás a Pozsonyin, 108,1 millióért!

Egy katalógusba illő lakás a Pozsonyin, 108,1 millióért!

Újlipótvárosban, azon belül is a Pozsonyi úton rendezett, nagypolgári, liftes házban kínálnak megvételre egy 85 nm-es, napfényes, amerikai konyhás, nappali+2 hálószobás, 2 fürdőszobás, klimatizált, legfelső szinti lakást. Kell ennél több? Persze. A fotók!

“A lakás teljeskörűen felújított, tökéletes állapotban van, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezett. Elosztása ideális, belépve a lakás központi, hatalmas tere az előtérből nyíló konyha és a nappali látványa fogad. Amerikai konyha és nappali:
A modern gépekkel felszerelt konyha egyedien tervezett, asztalos munka. Munkafelületeit tekintve praktikusan kialakított, de hangulatában, dekorelemeiben inkább a romantikus, régies konyhákat idézi. A tér középpontjában egy rusztikus stílusú, elmozdítható konyhasziget áll, ami különlegessé varázsolja a miliőt és extra tárolóként is funkcionál.

01a

Az otthonos, tágas nappali egyik központi eleme az egyedi tervek alapján készített, letisztult és szerethető biokandalló fal, amelynek egyik része tv állványként használható, míg másik oldala könyvespolcként funkcionál. A nappaliban kap helyet a stílusos étkező is, így ez az egybenyitott lakrész nagyobb társasági események, ünnepek helyszíneként is jól szolgál.
A lakás továbbá egy különálló dolgozószobával, kádas fürdőszobával, különálló wc helyiséggel és még egy picinyke mosókonyhával is rendelkezik, és a nappaliból megközelíthető a meleg fényben és színekben úszó hálószoba, amihez egy nagy tárolókapacitású gardróbfülke és egy külön, zuhanyzós fürdőszoba is tartozik. […]”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 108.100.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 85 nm
  • Emelet: 6. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

01b

01c

02

03

04

04a

05

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!