Egy ideje látjuk ezt a szuper hirdetést és nem értjük, miért nem viszik el a cuki budai lakást?

Egy ideje látjuk ezt a szuper hirdetést és nem értjük, miért nem viszik el a cuki budai lakást?

Az ár kiváló, a környék szuper! A lakás jó állapotban van és egy kis kreativitással még több is kihozható belőle, mint amit most ígér az ingatlan. A kérdés már csak az, hogy-hogy nem csapott még le senki a 25,8 milliós ajánlatra?

“[…] MOM Parkhoz közel, roppant csendes, hangulatos, jó állapotú kis garzont kínálunk, amely mindenki számára ideális lehet egyetemista fiataloknak, pároknak, de mindenki számára elérhető befektetés, hiszen gyorsan kiadható! A 3. és egyben legfelső emeleti, belső udvarra néző, csendes, délelőtt / dél után is napos, jó elrendezésű, 28 nm-es kuckó. Belmagassága 3,5 méter, így egy igényes fekvő galéria kialakulása megfelelő, és ezáltal az összes alapterület nappaliként felhasználható. A magas emelet kiválasztása után az eget látványnak találja, így az udvari lakásokra jellemző sötét, nyomasztó érzés. A parketta nagyon szép állapotú, eredeti tömörfa. Az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Az ablak az eredeti, de tökéletesen elérhető.

A lakás külön választható, mivel a fürdőszoba ablakos, és egy bejáratú ajtón és a felette ablakban található, így a konyhája kap fényt. A bejárati ajtó több ponton garantáltan biztonságos ajtóra lett cserélve. Kis lakások esetében igen ritka tulajdonsága, hogy kádas fürdőszoba és toalett gyakorlatian külön nyílnak. Műszakilag jó állapotú, az előzetes, a nagyon kedvező költségek mellett fenntartható, az egyedi mérőkkel elérhető, valamint a tároló elérhető. […]”

00

01

01a

01b

03

További részletek a házról és környékről, valamint fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!