Egy finom otthon a Bosnyák téren

Egy finom otthon a Bosnyák téren

40 nm-es, kis terasszal is büszkélkedő, szépen felújított otthont kínálnak megvételre a Bosnyák téren. Zuglói élet és az egy ideje folyton felbukkanó kék-fehér színpár!

A Bosnyák téren található lakásról, részletesen

 

“Felújított, fiatalos ékszerdoboz, központi elhelyezkedéssel Zugló szívében kis teraszrésszel! A XIV. kerületben, a Bosnyák téren, a méltán híres piactól lépésekre, egy múlt századi épületben, lakberendező által tervezett, teljesen felújított, légkondicionált, 3. emeleti, nappali + egy hálószobás, 40 nm-es, körbefűtött, világos, fiatalos TÉGLALAKÁS eladó.

A Bosnyák téren található lakás FELÚJÍTOTT állapotban van. Lakberendezői tervek alapján berendezett, kivitelezett. Vadonatúj konyhabútor, beépített konyhagépekkel (légkeveréses sütő, indukciós főzőlap), esztétikailag megújult fürdőszoba, radiátoros fűtésrendszer áll az új tulajdonos rendelkezésére. A szobák laminált padlólappal burkoltak és hangszigetelt, hőszigetelt üveggel ellátott új nyílászárók biztosítják a zavartalan pihenést. […]

A lakás elosztása nagyszerű. A fogadótérbe lépvén találjuk a vadonat új konyhát. Innen nyílik a lakás összes további helyisége. A Bosnyák téren található lakás bejárata előtti zöldre néző rész kis teraszként használható. Ide néz a hálószoba ablaka is, így a megnyugtató pihenés biztosított, sőt egy gardróbhelyiség is csatlakozik hozzá. Ami egy igazi kincs. A fogadótérből belépve az étkezővel kiegészült, tágas, világos, délnyugati fekvésű nappaliba jutunk. Amely teret enged a kikapcsolódásnak és az összejöveteleknek is. A megújult, esztétikus fürdőszoba a felfrissülést biztosítja a nap végén.

És a társasházról

A lakás egy tiszta, nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott 3 emeletes, 16 lakásos épület legfelső szintjén található. Így felső szomszéd nem zavarja az itt lakók nyugalmát. A tető jó állapotban van, folyamatosan ellenőrzött, karbantartott. A házban kódrendszeres főkapu gondoskodik az ottlakók biztonságáról.

 

További részletek és fotók a Bosnyák téren található lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?