Egy 259 milliós, légies lakás a “COASTAL STYLE SZERELMESEINEK”

Egy 259 milliós, légies lakás a “COASTAL STYLE SZERELMESEINEK”

Ha nem ismerős a fenti kifejezés, a képek jó eséllyel rávilágítanak a stílus főbb jellemzőire. Finom, könnyed, tengerparti életérzés a Márton utcában, 8 szobába rejtve!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 259.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 254 nm
  • Emelet: 6. emelet
  • Szobák száma: 8
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Központi, egyedi méréssel

Leírás

KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBAN ELÉRHETŐ EZ AZ ÖRÖK PANORÁMÁS, EXKLUZÍV OKOS OTTHON, TENGERPARTOT IDÉZŐ HANGULATTAL A COASTAL STYLE SZERELMESEINEK! Az valami más – mondják, akik úgy érzik, hogy ezt az egyedülálló hangulatot nem lehet lakásban megteremteni és íme a bizonyíték, hogy igen, megvalósítható.
Lágy, szellős, kifinomult ízlésre valló, határozottan visszafogott színvilág és a hatása lélegzetelállító. A meghatározó szín a hófehér, a natúr és az a varázslatos árnyalatú kék, mely nyugalmat, békét és harmóniát sugároz. Tudta, hogy ha itt fog élni, boldogabb lesz, mivel a kék szín boldogabbá tesz minket. A hatalmas teraszon élvezheti késő őszig a nap energia csodálatos hatását. IX. kerületben, a Márton utcában kínálom megvételre ezt a 254 m2-es, belső 2 szintes, 8 szobás, 2 amerikai konyhás, 4 teraszos, 4 fürdőszobás, NAPFÉNYES, egyedi fűtéses, PANORÁMÁS, klimatizált, belső kertre néző, PENTHOUSE lakást.
Az ingatlan NY-i és D-i fekvésének köszönhetően egész nap napfényben úszik. Romantikus reggeli a teraszon és közben élvezheti a csodálatos panorámát a Budai hegyekre vagy este egy pohár bor mellett gyönyörködhet a kivilágított város káprázatos fényeiben. Az épület 2004-ben épült, újszerű állapotú, portaszolgálatos, liftes, gyönyörű parkosított kerttel és játszótérrel. Az OKOS OTTHON RENDSZER segítségével az egyedi világítástechnika és a fűtési rendszer egy központ panellel távolról is irányítható. A 2 gépesített konyha és a lakásban található beépített bútor az ár részét képezik. Teremgarázs-beállóhely opcionálisan vásárolható. Ára 5.000.000 Ft. Irányár: 259.000.000 Ft. Birtokba vétel legkésőbb: 2019.09.30.
01
01a
02
03
04
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!