Dobban a Szív…utca

Dobban a Szív…utca

Egy 49,9 milliós Szív utcai lakás kapcsán olvadozni kezdtünk. Szívet-lelket melengető, igényes fotók a VI. kerület szó szerinti szívéből!

“Budapest központjában, pár perc sétára a Nyugati pályaudvartól, kitűnő közlekedésű helyen, csendes utcában eladó egy teljes körűen felújított,42nm-es 2 szobás, világos lakás.”

A Szív utcai lakásról

“A 42 nm-es, 2 szobás, déli tájolású, praktikusan kialakított lakás a társasház második emeletén helyezkedik el. A lakás kifejezetten praktikus elrendezésű, az előtérben a kis előszobai rész mellett kapott helyett a vadonatúj IKEA konyha, beépített gépekkel (főzőlap, sütő, elszívó, mosogatógép), melyek benne vannak a vételárban. Innen balra nyílik az ablakos zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. A fürdőszobában magas minőségű csempék, szaniterek és csaptelepek vannak. Tovább haladva a lakásban a tágas, világos nagyszobába érünk. Itt lett kialakítva egy étkező sarok és ez a kikapcsolódás színtere is. A nyári forróságban légkondicionáló segíti a hőmérséklet szabályozását, mivel hűtő és fűtő funkcióval is ellátott, télen is segít a lakás gazdaságosságában. A nappaliból nyílik a hálószoba, árnyékot biztosító redőnyös-, széles ablakkal. A téli időszakban a meleget gázkonvektor biztosítja a lakásban. Közösköltség: 16212 Ft/hó Az egyéb közüzemi fogyasztások saját mérőórák által mért fogyasztás alapján fizetendőek, a víz is.

 

Egyéb részletek

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG
Villanybojler szolgáltatja a melegvízet, míg a fűtésről jó állapotú gázkonvektor gondoskodik, vadonatúj légkondicionáló segíti a hűtést és fűtést.

A TÁRSASHÁZ
Az ingatlan egy 3 emeletes, téglaépítésű társasház második emeletén helyezkedik el.

A KÖRNYÉK
A lakás környéke kiváló infrastruktúrájú, ami a leendő lakók kényelmét szolgálja. Séta távolságban található a Nyugati pályaudvar, a kisföldalatti Kodály Körönd megállója, a 4-es 6-os villamos és a 3-as metró szintén csak pár perc sétára van. A népszerű bevásárló center, a WestEnd City Center üzleteivel és mozijaival szintén gyalogosan is gyorsan megközelíthető. A Szív utcával párhuzamos körúton több mozi és színház kínál szórakozási lehetőséget. A bevásárlás itt egy kellemes program, mivel a Nyugati téren egy nagy Spar Supermarket kínál gazdag választékot mindenből, kicsit távolabb pedig a Lehel piac portékáiból válogathatnak a friss áruk szerelmesei. A művészetek és szabadtéri programok kedvelői is boldogok lennének itt, hiszen a felújított Városliget mindössze pár troli megállóra van. A Világörökségként nyilvántartott gyönyörű Andrássy út is a szomszédban van. A biciklis közlekedést kényelmessé teszi a körúton és az Andrássy úton végigfutó biciklisáv.
Parkolás az utcán, önkormányzati engedéllyel lakóknak minimális összegért lehetséges.
Az ingatlan 1/1 tulajdonú, per és tehermentes és azonnal költözhető.
A lakás ára 49,9 Millió forint, amely tartalmazza az új beépített konyhaszekrényt, a beépített gépeket és a beépített előszoba szekrényt.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!