Belvárosi ház zagyvaparti panorámával

Belvárosi ház zagyvaparti panorámával

A kétlakásos ingatlan nagyobbik lakását kínálják eladásra, hozzá tartozó kertrésszel és egy kétállásos garázzsal, exkluzív környezetben. A lakóingatlan elrendezésekor szinteltolásokkal játszottak a különböző funkciók elválasztására. A különleges hangulatát az egyedi cserépkályha, a falfülkék dekorációkkal, a prémium minőségű anyagok és a bútorzat határozzák meg.

“Egy 2 lakásos ház nagyobbik, 194 nm-es lakása eladó a hozzátartozó kertrésszel, valamint egy kétállásos garázzsal a belváros exkluzív környezetében. A különleges elrendezésű lakóingatlanban szinteltolásokkal alakították ki a tereket a különféle funkciók céljára. Az hangulatot nemcsak a bútorzat, hanem az egyedi belső nyílászárók, a prémium minőségű faanyagok, az egyedi cserépkályha és a dekorációk elhelyezését szolgáló falfülkék biztosítják.

A LAKÁSRÓL

A lakótér középpontjában egy galériás nappali áll. Itt helyezkedik el az a különleges cserépkályha is, amely a cirkó fűtés mellett a ház melegét biztosítja. Az egyediség mellett praktikus megoldások is találhatóak a házban. Így pl a konyhában közvetlen szemétledobót helyeztek el az alagsor irányába, külön háztartási helyiséget kialakítottak ki és rengeteg beépített szekrény áll rendelkezésre. A központi porszívó szinte minden helyiségből elérhető, amely pormentes környezetet biztosít az arra érzékenyek számára. Két gázkazán működteti az emeleti padlófűtést, illetve a tetőtérben használatos radiátorokat. A lakás kényelmes lehet 2-3 gyermekes családok számára.

A KERTRŐL

A vadregényes kertben értékes fák állnak, hátul 2 zárható és egy nyitott tárolóban lehet elrejteni a kerti élethez szükséges bútorokat és szerszámokat. A medence számára kialakított teraszon kényelmesen elférnek a napozó ágyak, és egyéb kerti bútorok. Üde színfolt az a 7 m magas hinta, amelyet a gyerekeken kívül a felnőttek is élvezetesnek találhatnak.

EXTRÁK

Riasztó és kamerák, szauna és medence, igényesen megtervezett és ápolt kert, fúrt kút, 7 m magas kerti hinta, mozgássérült lift az emeletre jutáshoz, tágas fedett terasz természetre néző panorámával, központi porszívó.

OPCIONÁLIS LEHETŐSÉG 2 GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE

A házban egy kisebb, 75 nm-es lakás is kialakításra került, amely opcionálisan megvásárolható a hozzátartozó kertrésszel és garázzsal együtt. Így 2 generáció egymás mellett élését is képes kiszolgálni az ingatlan.

SZOLNOKRÓL

Szolnok Budapesttől kb 50 perc alatt érhető el az M4-es autóúton keresztül. A város kulturális központ színházzal és fesztiválokkal. A belvárosi ingatlan gyalogos távolságban kínálja az összes szolgáltatást és az iskolákat. A sport szerelmesei a futó- és a bicikliutakat találják majd vonzónak a Zagyvapart környezetében.[…]”

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.