Az ilyen panoráma megfizethetetlen! 

Az ilyen panoráma megfizethetetlen! 

Ha olyan otthonra vágyik, amiből látja a várost, látja a Dunát, van medencéje, és akár szőlőt is termeszthet, akkor ezt meg kell vennie. Hatalmas telek, hatalmas ház – rengeteg extrával – wellness részleg, 2 állásos fűtött garázs, borospince présházzal, fűthető felhajtóval. Az ingatlan állapota kiváló. Ha minden este szeretné látni, épp mit festenek az égre, akkor ne keresgéljen tovább, költözzön azonnal ba!

 

“DUNAI PANORÁMA – MEDENCE – WELLNESS – BOROSPINCE.

 

Eladó egy kifogástalan állapotú családi ház Esztergom – Aranyhegy városrészében. A dombtetőre épült ház délnyugati fekvésű szobáiból csodálatos kilátás nyílik a Dunára, valamint a városra. A 3712 nm-es telken fekvő épület 2001-ben épült minőségi anyagokból. A földszinten tágas előszoba és bejárati rész, ruhatár és vendég WC várja Önt. A gyönyörű és világos amerikai konyhás nappalit az egyedi kandalló teszi még különlegesebbé. A nagy teraszról gyönyörködhet a lélegzetelállító panorámában. Ezen a szinten található még két szoba, egy fürdőszoba és egy télikert, amelyen keresztülvezet az út a ház a kertjébe. A jelenlegi tulajdonos itt alakította ki a medencét és néhány melléképület, melyeket főleg nyáron használnak. Egy grillező is rendelkezésre áll. A telek hátsó részén felevő terület pedig ideális gyümölcs- vagy bortermesztésre. Az emeleten, ahová a tágas lépcsőházon keresztül jutunk fel, további 3 szoba, gardróbszoba, egy fürdőszoba és egy beépítetlen tetőtér található meg.

A pinceszintjén 2 állásos garázs, valamit spájz, tárolóhelyiségek és egy mosókonyha került kialakításra. Szauna és hangulatos wellness részleg jelenleg csak tárolóként szolgál, de bármikor újra üzembe helyezhető.

 

A régi borospince felett kis présházat alakítottak ki amely remek lehetőséget ad családi, baráti összejövetelek megrendezésére. A borospince előtti helyiségben főzési lehetőség is adott, valamint egy külön mosdót is kialakítottak. A présházban villany és víz biztosított. Van egy másik helyiség is, amely akár műhelyként vagy tárolóhelyként is funkcionálhat.

 

A ház előtt csodálatos terasz található. A ház előtti terület gépkocsi beállóként szolgál.

 

A kert szépen gondozott és különleges fák díszítik a feljárót, ami télen fűthető.További információért illetve megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján.”[…]

További kihagyhatatlan ajánlatokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.