Az idei kedvenc kádunk egyértelműen ebben a 219,5 millós, fótligeti házban van!

Az idei kedvenc kádunk egyértelműen ebben a 219,5 millós, fótligeti házban van!

“Fótliget az egyik legexkluzívabb lakópark Budapest vonzáskörzetében.” kezdődik a hirdetés leírása. A részletekben és a képekben elmerülve kapisgáljuk is az okát. A most következő családi ház és környezet kapcsán azonban egyértelmű favorit a ragyogó fürdőszoba és a 4 ablakkal megvilágított kád. És hogy biztosra menjenek, a hirdetők virtuális sétával és videóval is kedveskednek az érdeklődőknek!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 219.500.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 308 nm
  • Telekterület: 1200 nm
  • Szobák száma: 6
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Fótliget az egyik legexkluzívabb lakópark Budapest vonzáskörzetében. Az őrzött lakópark zárt, ősfás területen helyezkedik el. A területet portaszolgálat őrzi. A rendezett környezetről, a hóeltakarítástól, a kertészeti munkákról, a karbantartásról, valamint a tisztaságról a lakópark szolgáltató cége gondoskodik.
00
00b

A ház rendkivűl gondosan, minőségi alapanyagokból épült és berendezett (olasz burkolatok, design lámpák, egyedi tervezésű, nagy részben beépített bútorok, csúcsminőségű gépesített konyha, stb.). A ház padló-, fal-, és mennyezet hűtési, fűtési rendszerrel (gáz és elektromos hőcserélő) rendelkezik, mely a falakból sugárzó hőnek köszönhetően rendkívül kellemes közérzetet biztosít és fűtőtestek sem rondítják a helységek látványát, amelyek többségében hangulatvilágítás is kialakításra került. A nyílászárók fából készültek, 3 rétegűek. Minden ablakon programozható, elektromos redőny, illetve szúnyogháló került felszerelésre. A falak Graphit-, valamint a betonfödém kiegészítő szigetelése biztosítja a hűtési, fűtési költségek alacsony szintjét.

A ház része továbbá az alapszint alatt elhelyezkedő, de a speciális tereprendezésnek köszönhetően teljes méretű ablakokkal rendelkező fitness terem, valamint zuhanyzó és szauna helyiség (ez nem került kiépítésre), valamint a mosókonyha.
02
01
A virtuális séta és az ingatlanról készült videó linkjéért, valamint számos további fotóért irány az ingatlanbazar.hu oldala!