“Amikor Alice beleesett a nyúl barlangjába . . .” Csillebérc táján

“Amikor Alice beleesett a nyúl barlangjába . . .” Csillebérc táján

Csillebérc igazi álom helyszín a fővárosiaknak. Ilyen elképesztően izgalmas, ráadásul kedvesen és értelmesen megfogalmazott hirdetést ráadásul ritkán látni! Irány a nyúl barlangja!

 

“Amikor Alice beleesett a nyúl barlangjába . . . Csillebérc legjobb fekvésű, különleges panorámájú, “minikastélya”! […] A ház gyakorlatilag 2 lakásos, egyben és külön-külön is nagyon jó használható. Így jó nekünk a kialakítás és használat, mert össze is tud járni a család és el is tud különülni, ha bárki pihenni szeretne vagy csak elvonulni. A telek két utcás, a háznak 2 bejárata is van két külön terepszinten.

Az alsó lakás egy szintes – nagy szoba, kis szoba, konyha, étkező és fürdő vécével. Ez kertkapcsolatos és a kert szintről is panorámás, 45 m2 alapterülettel. A nagyobb szoba előtt egy szintén panorámás kertrész is van, ahová ki lehet ülni vagy kifeküdni napozni már tavasztól október végéig.

A felső lakás 2 szintes. Van egy előtér, egy konyha, egy nagyszoba (a konyhával akár egybe is nyitható), egy fürdő vécével és ezek szintjén egy 12 m2 körüli terasz. Ehhez a lakáshoz tartozik még két 12 m2 körüli szoba a felső szinten. Egyikhez egy 10 m2-es terasz, a másikhoz egy 2 m2-es erkély tartozik. Előbbi hűvösebb, utóbbi a naposabb, ahonnan lélegzetelállító a panoráma.”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Csillebérc és az ingatlan szuper extrái…

 

“Van egy lépcsőtorony is, aminek tetején belül és kívül egyedi hangulat uralkodik. A felső szintje pedig egy elzárható kis elvonulós nyugi szoba, ahol írni, olvasni vagy csak elmélkedni lehet. Fel szoktunk menni ennek a tetejére is napozni, ahol alattunk az egész világ! 30 és 140 méterre lehet parkolni autóval, megállni pedig 20 méteren belül – költözés, felújítás, szállítás stb végett. Illetve 20 méterre most is kialakítható kocsibeállásra alkalmas plusz hely. Ezen kívül, ha lemegy a hagyatéki eljárás, akkor kb. 10 millióért meg lehet majd venni a mellette lévő üres telket, ami másnak úgysem jó, mert nem építhető rá semmi a helyi szabályzás miatt. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?