Alpesi faház a világ zajától távol: egy kismarosi apróság 7,9 millióért!

Alpesi faház a világ zajától távol: egy kismarosi apróság 7,9 millióért!

Dupla lakótér, 56 nm-es, hangulatos házikó és Börzsöny-liget nyugalma várja leendő tulajdonosát. A térségben a 10 millió alatti, árammal és vízzel is felszerelt nyaralók ritkák, mint a fehér holló. A házat némi ráfordítással igazán varázslatossá lehetne tenni. Aztán mehet az ejtőzés! Csak könyörgünk, ne üvöltessük a rádiót!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 7.900.000 Ft
  • Alapterület: 56 nm
  • Telekterület: 770 nm
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Átlagos
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

00

00b

Leírás

Kismaros Börzsöny-liget, világ zajától elzárt részén, eladóvá vált egy 770 nm-es telken álló, 56 nm-es, 2 szintes, beton tuskókon álló, könnyűszerkezetes ház. Az épület egy alpesi faház kibővített változata, melynek eredményeként dupla lakóteret nyert tulajdonosa. Az alsó szinten egy 15 nm-es fedett teraszról jutunk a nappaliba ahol egy pulttal elválasztva találjuk a konyhát. Innen egy zuhanyzós fürdőszoba nyílik, ahol a Wc is helyet kapott. A 28 nm-es, fényárban úszó emelet jelenleg egy légterű, igény szerint akár több szobát is kialakíthatunk. Innen egy 15 nm-es teraszra léphetünk, ahonnan gyönyörködhetünk a táj lenyűgöző szépségében és élvezhetjük a vidéki csendet, hallgathatjuk a madarak csilingelő énekét.
Az épület fűtését villany radiátorral és gázmelegítővel oldották meg, de állandó lakhatásra az épület jelen állapotában nem alkalmas!  Meleg vizet a villanybojler biztosítja. A szennyvíz emésztőbe távozik. A telek teljesen sík, téglalap alakú. Megközelítése nagyrészt aszfalt úton történik, az utolsó 200 m murvával van felszórva.
Az ingatlan belterületen található, hivatalos megnevezése: “Kivett beépítetlen terület”, 15%-a beépíthető! Aki csendes, nyugalmas lakóhelyre vágyik, az megtalálta!
01
01a
01b
01c
02
02a
02b
03
03a
04
További képek az eladó nyaralóról az ingatlanbazar.hu oldalán!