Ál-kilátás felhőkarcolókra egy budaörsi luxus ingatlanban. Ilyet még nem láttunk!

Ál-kilátás felhőkarcolókra egy budaörsi luxus ingatlanban. Ilyet még nem láttunk!

Azonnal megfogja a tekintetet a 460 nm összterületű, 330 nm lakóterületű ház indexképe. A rózsaszín derengés mögött egy penthouse lakás kilátása sejlik fel. A település azonban Budaörs, itt pedig, tudtunkkal ilyesmit nem látni. Egyelőre. Íme 15 gusztusos fotó és egy érdekes optikai csalás!

“A családi házat a tulajdonos saját részre, NEVES építész irodával építtette 2000-ben. Az épület NYITOTTSÁGÁVAL, valamint 4 terasszal, 2 TÉLIKERTtel, 2 franciaerkéllyel HARMÓNIKUSAN kapcsolódik a minőségi zöld környezetéhez. A ház használata rendkívül jól VARIÁLHATÓ, mivel 2 külön LAKRÉSZ került kialakításra, önálló bejárattal, amelyek egybenyitva és külön is használhatóak. 

A tulajdonos ebben az évben az egész házat teljes körűen korszerűsítette, MODERNIZÁLTA, aminek köszönhetően MINŐSÉGI anyagokkal megújult az egész ház, modern életérzést is csempészve az amúgy klasszikus otthonba: burkolatcsere, minőségi szerelvények, belsőépítész által tervezett elegáns és praktikus részletek…”

De maradjunk az eredeti témánál, hiszen a 235 millióért kínált házról minden lényeges információt megtudhatunk az alábbi linken. Minket viszont a hangulatfokozó rózsaszín mámor érdekel!

bu

bu1

Minden más csak ráadás. Mondjuk tény, hogy nem akármilyen! Elnézve a képeket a vételiár elég reálisnak tűnik. Még akkor is, ha “csak” Pest megyére néz a kilátás…bu2

bu3

bu4

bu4a

bu5

bu5a

bu6

bu7

bu8

További képek és részletek az eladó házról itt és itt érhetőek el!