Ahol távcsővel csak óvatosan nézelődnénk: tetőteraszos lakás a Parlamentnél!

Ahol távcsővel csak óvatosan nézelődnénk: tetőteraszos lakás a Parlamentnél!

790 millió forintért kínálják az Országház közvetlen szomszédjában található, tetőteraszos luxus otthont. Az ingatlan kilátása egészen különleges. A képviselők helyében mi beneveznénk a munkahely közeli lakásra. Csak aztán, klasszikus módon ne késsünk el mindig pont mi, a legközelebb lakók…

 

“Eladásra kínálunk egy lakást Budapest 5. kerületében a Parlament mellett a Dunaparton. A Penthouse mérete 243 négyzetméter, 7 szoba található benne, és 6 fürdőszoba. A fürdőszoba kialakításnál a jelenlegi tulajdonos gondolt mindenre, így külön is és egyben is van fürdő, wc. A tetőteraszos ingatlan teljes lakó területe 168nm, amihez tartozik összesen 150nm terasz is. A lakás teljesen gépesített illetve klimatizált. 

A 60 m2-es, jakuzzis tetőteraszról körpanoráma tárul elénk a teljes városra. A Dél-nyugati tájolásának köszönhetően, nagyon világos és hangulatos. A tetőteraszos lakás 2015-ben készült el, az elmúlt években Budapest legjobb szálláshelye volt, de átalakítható luxus Penthousera is, vagy irodának, rendelőnek igény szerint. Az épület ami 1940-ben épült, kifogástalan állapotban van, folyamatosan gondját viselik. […]”

 

További részletek és fotók a tetőteraszos lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?