A szomszéd fürdője mindig zöldebb. Illetve ez esetben kényelmesebb.

A szomszéd fürdője mindig zöldebb. Illetve ez esetben kényelmesebb.

Sosem tudhatjuk, mit rejt a szomszéd otthona. Csak bízhatunk benne, hogy csupa kellemes és lehetőleg halk berendezést és lakót. Az alábbi, szokatlanul nagyvonalú wellness részleg hoteleket megszégyenítő felszereltsége láttán csak irigyelhetjük az itt lakókat. Neheztelni nincs miért a szomszédoknak, ártatlan, de annál kellemesebb szórakozást ígér a 65 nm-es lakás legvonzóbb sarka!

A 3+1 félszobás, IV. emeleti ingatlan egyébként eladó, irányára 24,9 millió forint. Az erkélyes lakás kapcsán itt kaptuk fel a fejünket:

Az ingatlan különlegessége a pihenést, relaxálást szolgáló fürdőszobája, amely az alábbi funkciókkal kényezteti az itt élőket- kombi (infra + finn) szauna fényterápiával, digitális vezérléssel, 2 személyes luxus kádkabin (jakuzzi, hidromasszázs, gőz, ózon, telefon, rádió, hajszárító, trópusi eső, talp masszázs, víz alatti relax fény).”

delmagyar_11-10c

Az egyre sötétebb, hosszú délutánok során mi nyújthatna nagyobb kényelmet és menekvést, mint egy ilyen felszereltségű lakás. Addig is, amíg egy ilyen otthon tulajdonosai leszünk, melegítünk egy kis lábvizet és magunkra csavarjuk a pokrócot. Hátha…

delmagyar_11-10

delmagyar_11-10a

delmagyar_11-10b

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!