A hét színpárja: bézs és türkiz árnyalatok a Rózsadombon

A hét színpárja: bézs és türkiz árnyalatok a Rózsadombon

88 nm-es lakás 145 millióért? A Rózsadombon ez szinte természetes. De a lokáció mellett ezúttal a belbecs volt az, ami egy pár perces álmodozásra invitált minket. Nézzen szét a bézs és türliz színekben gazdag lakásban!

Részletek a Rózsadombon kínált lakásról

 

“Budapest II. kerületében a Vérhalomtér közelében, Rózsadombon eadó egy rendkívü napfényes, világos, teljeskörűen felújított amerikai konyhás, 3 szobás, panorámás ingatlan. A 9 lakásos társasház 1939-ben épült, a vezetékek, burkolatok, nyílászárók cserélve lettek, és a ház szigetelve lett a közelmúltban. Ennek köszönhetően a rezsi nagyon alacsony. Belsőépítész segítségével átépített, első emeleti lakás. Rendkívül igényesen berendezett, gépesített, légkondival és redőnyökkel felszerelt otthon. A Rózsadombon lévő ingatlanhoz tartozik egy csodálatos, intim terasz, amely a szomszédos kertek zöldje felett a városi panorámát tárja elénk. Valamint egy 8 nm-es, bepolcozott tároló. Ideális választás családok, párok számára. A közelben iskola, óvoda, játszótér, számos bevásárlási és kirándulási lehetőség várja a Rózsadombon!”

 

További részletek és fotók a Rózsadombon kínált lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?