A hét ingatlana: türkiz-fehér álomotthon, sok meglepetéssel!

A hét ingatlana: türkiz-fehér álomotthon, sok meglepetéssel!

Első ránézésre egyértelmű, hogy ezt a házat nagy gonddal rendezték be. Így az sem meglepő, hogy az ingatlant jelenleg építészek, belsőépítészek lakják. Akik kedvező vételi ajánlat esetén szívesen áttervezik a belső tereket az új lakók igényei szerint…

475 négyzetméternyi gondos tervezés. Ez talán a legfőbb jellemzője a törökbálinti, 7 szobás, 235 milliós családi háznak. Az ingatlan leírása a szokásosnál hosszabb, de érdemes elidőzni kicsit a hirdetésnél. Az alábbi részt például mi kifejezetten szerettük:

“A megszokott klasszikus lakásoktól színében és hangulatában gyökeresen eltérő otthon tökéletesen igazolja, hogy némi „másság”, másfajta gondolkodás és látásmód, mennyi izgalmat és különlegességet vihet a térbe. Uralkodik a fehér és a derékszög, amit finoman ellensúlyoz a színek és minták használata a tapétákon, anyagokon, a bútorokon. 
A belső legnagyobb értéke azonban nem a formák egyensúlya és a színharmónia, hanem a mindent átjáró természetes fény. Délelőtt az utcai homlokzat ablakain keresztül kap világítást a tér, a nap második felében pedig a kert felé néző homlokzat üvegfelületein beömlik a délutáni nap fénye, ami akadálytalanul haladhat tovább, élettel telivé téve a lakórészeket. A ház helyiségei kifejezetten tágasak, az egész lakásban a nyitottság és világosság a meghatározó.”

het

het1

het2

het3

het4

het6

het5

Az ingatlan adatai

  • Ár: 235.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 475 nm
  • Telekterület: 1216 nm
  • Szobák száma: 7
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Gáz + alternatív

További képek és alaprajzok az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!