A hét ingatlana: pazar kilátással a Citadellára, egyenesen a Ráday utcából!

A hét ingatlana: pazar kilátással a Citadellára, egyenesen a Ráday utcából!

Ha a Ráday utca – Török Pál utca sarka, vagy az elképesztően elegáns épület önmagában nem lenne elég vonzó, a befektetők még egy új építésű, extrém jó kilátású lakásról is gondoskodtak a valódi luxusra vágyóknak. Kilátás egy 157 nm-es otthonból, az éttermek mekkájának középpontjában!

“Eladó a Kálvin tér közvetlen közelében, a Ráday utca – Török Pál utca sarkán található prémium kategóriás lakás.
Az eladásra kínált lakás délnyugati tájolású, utcai, belső kétszintes, amerikai konyhás, mely az alsó nappalival egybekötve került kialakításra, ahol kandallót is elhelyeztünk. A lakásban három fürdőszoba került kialakításra, valamint két hálószobával rendelkezik. Tartozik továbbá hozzá az alsó szinti nappaliból nyíló 8 m2 alapterületű utcai és a felső szinti nappaliból elérhető 44 m2 alapterületű terasz.

A felső szinti teraszról különleges élmény látni a Gellért-hegyet a Citadellával, illetőleg a Kálvin téri református templom jellegzetes sziluettje is karnyújtásnyira helyezkedik el. A lakás tetősík nyílászárói a nagy belmagasságú helyeken motoros működtetésűek.
A lakás 131 m2 hasznos alapterületű, egyedileg gyártott Gorenje termékekkel gépesített konyhabútorral, szálcsiszolt alumíniumborítású klímákkal, illetőleg egyedi mérőórákkal rendelkezik, a fűtést központi kazán biztosítja.”

ra1

És akkor jöjjön az ár: 169 000 000 Ft

ra2

ra3

ra4

ra5

ra6

ra7

ra7a

Az ingatlan adatai

  • Ár: 169.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 157 nm
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újépítésű

További képek és információk az eladó ingatlanról az alábbi linkre kattintva érhetők el!