A hét ingatlana: Nagy Diófa utca-minimál!

A hét ingatlana: Nagy Diófa utca-minimál!

60 négyzetméteres, Airbnb engedéllyel rendelkező dizájn lakást kínálnak eladásra a VII. kerületben. A Buli Negyedben élni talán nem mindenki számára vonzó, befektetésnek viszont biztos, hogy szuper a most következő, Nagy Diófa utcában található ingatlan!

A Nagy Diófa utcai lakásról

 

“ELADÁSRA KÍNÁLUNK a VII. kerület belső részén, a Wesselényi utca sarkánál, a GOZSDUTÓL 100m-re, a Nagy Diófa utcában, egy TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, 1. emeleti, 60 m2 méretű igényes lakást. 

ELOSZTÁSA: 

-TÁGAS NAPPALI AMERIKAI KONYHA 

– HÁLÓSZOBA

-ELŐSZOBA 

-FÜRDŐSZOBA (zuhanyzó és kádas) 

-KÜLÖN WC Fűtés: Infrapanel. 

IDEÁLIS akár BÉRBEADÁSRA és APARTMAN CÉLRA IS! AIRBNB engedélyezett az épületben. AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!”

 További részletek és fotók a Nagy Diófa utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?