A hét ingatlana: költözhető tetőteraszos lakás madárcsicsergéssel, átalakítási tervvel

A hét ingatlana: költözhető tetőteraszos lakás madárcsicsergéssel, átalakítási tervvel

Bár szerintünk a jelenlegi állapotában is nagyon vonzó a napfényben úszó, 98 nm-es, 54,5 milliós pesti lakás, a látványtervek sem mutatnak rosszul. Ön a családiasabb, bohém verziót, vagy a letisztultabb, minimál arculatot kedvelné jobban?

Az ingatlan adatai

  • Ár: 54.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 92
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Átlagos
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

tet4

tet

tet1

tet2

LAKÁS JELLEMZŐI
A lakás jelenleg beköltözhető állapotú, a tervek amiket lát koncepció tervek egy lehetséges átalakításról, melyek a lakásban lévő kiváló lehetőségeket és adottságokat kívánják kihangsúlyozni. A tetőtér beépítését a tulajdonos családja valósította meg, az akkori legjobb technológiákkal. Nagyon szerettek itt lakni, mert nagyon élhető a környék, melyről lentebb olvashat, valamint a lakás különleges adottságai miatt. Déli tájolásának köszönhetően a lakás nagyon világos. Magas emeleten vagyunk, és az utca is alacsony forgalmú, így nagyon nyugodt, csendes, családias a környezet. A lakás különlegessége a kisebb tetőterasz, ahol biztos vagyok benne , hogy sok időd fog tölteni, amennyiben az idő erre lehetőséget ad.
A koncepció megvalósítását igény szerint a Noppa Design Stúdió képes megvalósítani külön megállapodás szerint.

Az ÉPÜLET JELLEMZŐI
Az épület 1937-ben épült, melynek tetőterét 1983-ban építették be. A homlokzat jó, a belső zárt lépcsőház átlagos állapotú. Lifttel a ház nem rendelkezik. 2015-ben a tető felújításra került, új cserép és kőzetgyapot szigetelést kapott.

tet4a

tet3

tet3a

tet4b

tet5

Az INGATLAN KÖRNYÉKE
Csendes, fákkal övezett, madárcsicsergős kis mellékutcát képzeljen el, mintha nem is Budapest belvárosában lenne. Maga a béke szigete, mégis minden egy karnyújtásnyira található. Legfőbb közlekedési csomópont a Blaha Lujza tér, ahonnan metróval (M2), villamossal (4-6), és busszal is tudunk közlekedni, így a város bármely része egyszerűen, és gyorsan megközelíthető. A villamos éjjel-nappal jár, így este is könnyen haza fog találni. Ha nagyobb utakra menne a Keleti Pályaudvari vonatállomás 1 metró, vagy két buszmegállónyira található.
A bevásárlás itt könnyedén fog menni, nem gond ha csak egy tejért, vagy kenyérért kell leugrania. Közelben található patika, fogorvos, kisbolt, étterem, kifőzde milyen ami a mindennapokhoz szükséges.

KÖZÖS KÖLTSÉG
– Költsége 13.400Ft, vízórás, minden egyedi fogyasztás alapján fizetendő
– Fűtés – gáz kazán

MIÉRT EZ A LAKÁS?
– fákkal szegélyezett, zöld, csendes utcában
– hangulatos, jól használható erkély
– jól átgondold koncepcióterv

PARKOLÁS
utcán, közterületen

További információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!