A hét ingatlana: játék a falfestékkel egy XIII. kerületi, csodás otthonban!

A hét ingatlana: játék a falfestékkel egy XIII. kerületi, csodás otthonban!

Bár fenntartásokkal kezeljük a színesre festett falakat, a kisebb, jól átgondolt és elsősorban profin kivitelezett megoldásokat nagyon szeretjük. A 88 nm-es, 58 millió forintért kínált nagypolgári lakásban egyértelműen jól nyúltak a pemzlihez! A királykék szín pedig ragyogóan feldobja az összhatást, ráadásul van, ahol a fal helyett a plafonra került a dekoráció!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 58.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 88 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

Leírás

[…] XIII.kerületben, Újlipótvárosban, a Katona József utca-Visegrádi utca kereszteződésénél kínálunk Önnek eladásra rendezett liftes ház harmadik emeletén lévő 88 m2-es , 2+1 szoba+hallos (AKÁR 4 SZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ) belső zöld kertre néző hangulatos nagypolgári lakást.

A lakásba lépve balra található a konyha, melynek ablaka udvarra néz (méretéből adódóan szobává is alakítható) . A konyha mellett egy félszoba található. A tágas előszobában faltól falig beépített gardróbszekrény található. Az előszobából nyílik a lichthohfra néző kamra,és a külön WC is. Az előszobából a hallba lépünk egy kétszárnyú ajtón keresztül. A hallból nyílik a lichthofra szellőztethető fürdőszoba (kádas). Ugyancsak kétszárnyú ajtón keresztül lépünk be a belső zöld kertre néző , tágas nappaliba , melyet gyönyörű cserépkályha díszít. A nappaliból nyílik kijárat a 2 m2-es belső kertre néző csendes erkélyre is! A belső kertre néző hálószoba szintén a belső zöld kertre néz.

Az ingatlan 2006-ben lett felújítva, mely során villanyvezeték cseréje, parketta bontása, csiszolása, lakkozása ,az előszoba és a fürdőszoba hidegburkolatainak cseréje, a konyha modernizálása, falfelületek kezelése, zománcozása, festése, tapétázása valósult meg. A közös költsége 25 000 Ft, minden más közmű egyedileg mérhető.

00
00a
00b
01
01a
03