A hét ingatlana: egy exkluzív penthouse lakás, teljes bútorzattal, tüzes színekkel!

A hét ingatlana: egy exkluzív penthouse lakás, teljes bútorzattal, tüzes színekkel!

Bár nyilván az ízlés szubjektív dolog, a most következő, elegáns és gondosan megtervezett otthon jó eséllyel mindenki számára tetszetős lesz. Az igényes, láthatóan profi által készített fotók “étvágygerjesztően” kínálják fel a teraszos-jacuzzi-s szépséget. Sok fotó, sok elálló lélegzet…?

“Eladó Szegeden egy superior minőségben kialakított, elegáns és minden tekintetben valóban különleges luxus penthouse lakás, teljes bútorzattal!

A lakás alapterülete önmagában 108 m2 és ehhez jön hozzá a 70 m2-es gyönyörű tetőterasz, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belterével. Az amerikai konyhás nappalin kívül 2 hálószoba, 2 fürdő, egy dolgozószoba, és egy gardrób lett kialakítva.

A lakás mindenképpen egy olyan életérzést tükröz, amely felette áll a hétköznapi életnek. A lakás – szinte teljesen szimmetrikus, szabályos kialakítása mellett – tartogat olyan meglepetéseket, mint például a teraszon található jacuzzi, mely forró nyári esték elengedhetetlen kiegészítője. […]

A lakás egy 2013-ban épült, az év társasháza díjat nyert épületben helyezkedik el. A vételárban a garázs is benne foglaltatik.”

{"starred":1,"priority":3,"location":"indoor"}

{"starred":1,"priority":1,"location":"indoor"}

{"location":"outdoor","priority":10,"starred":0}

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!