A hét ingatlana: 3D-s virtuális séta mások lenyűgöző otthonában!

A hét ingatlana: 3D-s virtuális séta mások lenyűgöző otthonában!

301 nm-en már akár el lehet férni…Sőt, 301 nm tágas, szellős tereknek is otthont adhat. Az eladó, 139 millió forintért kínált ingatlan tulajdonosa érezte, hogy nem kell telezsúfolni a házat. Elég, ha hagyjuk, hogy a fény bejárja! De amit méginkább érzett, az a 3D-s virtuális séta lehetőségének biztosítása!

Szentendrei, 855 nm-es gyönyörű, parkosított kerttel, uszodával, dupla állásos garázzsal, tágas lakótérrel rendelkező, igényesen kialakított ingatlan (bruttó: 406 nm) keresi új tulajdonosát.

Bár a képek is nagyon szépek, az alábbi linken elérhető 3D-s virtuális séta minden eddigi ingatanhirdetés élményét felülmúlja!

 

A földszinten található a tágas előtér, medence, zuhanyzó, konditerem, kiszolgáló helyiségek, garázs, a 2. szinten nappali, konyha-étkező két háló saját fürdőszobával, valamint a szobákhoz, a nappalihoz és az étkezőhöz is külön tartozik egy-egy 10 nm-es terasz saját kijárattal. Az étkező teraszáról léphetünk ki a garázs feletti gondozott tetőkertbe.

A 3. szinten jelenleg egy térben helyezkedik el egy társalgó, dolgozó és háló, melyek szükség esetén szeparálhatóak, ezen kívül egy gardrób és fürdőszoba került kialakításra. Ezen a szinten két 10 nm-es terasz is megtalálható, melyekről lenyűgöző kilátás nyílik.

A 2008-ban épült, dél-nyugati fekvésű ház energetikai jellemzői kiválóak, köszönhetően az ytong falazatnak és a rajta levő 20 cm-es szigetelésnek, valamint az egyedi nyílászáróknak. Az ingatlan tehermentes. A terület nem csatornázott, viszont a ház saját szennyvíztisztítóval ellátott. Az épület szinte megbújik a környezetében, így kívülről nem hivalkodó, intim kerttel rendelkezik.

A tervezők nem mindennapi megoldásokban gondolkodtak, így ha kedveli az izgalmasan kialakított tereket, a fényt, sok ablakot – mely lehetővé teszi, hogy a házban tartózkodva is érezhessük a természet közelségét -, akkor mindenképpen a személyes látogatást ajánlom!

3d1

3d2

3d3

3d4

3d5

3d6

3d7

3d8

3d9

3d9a