A hét hirdetése: “Lakjon Mátyás király palotájának kertjében!”

A hét hirdetése: “Lakjon Mátyás király palotájának kertjében!”

“Igazságos királyunk bizonyára nem alaptalanul adta ezt a címet a Naphegynek. Így mi lehetne jobb referencia, mint egy uralkodó, annak a lakásnak, amit most eladásra kínálunk a Naphegy oldalában, a Gellérthegy utcában.” És hogy miről is van szó tulajdonképpen? Mutatjuk!

“Tulajdoni lap szerinti alapterület mérete, nem a valóságot tükrözi, a profi, belsőépítészeti tervezés következtében, maximális helykihasználással, egy másfél szobás lakás funkcionalitását kapjuk. Előtér, amerikai konyhás nappali, kézmosós wc került kialakításra az alsó „közösségi részen” és egy kb. 12-13 m2-es állógaléria megépítésével kapott helyet a lakás „intim zónája”: egy, oldalról is megközelíthető franciaágy befogadására alkalmas hálórész gardróbszekrénnyel, valamint a wc-vel ellátott zuhanyzós fürdőszoba.

2018-2019-ben teljes körű műszaki és esztétikai felújítást hajtottak végre az ingatlanon, a lakás újra szigetelése megtörtént, továbbá a Mika kazánról működő padlófűtés tovább növeli a komfortérzetünket. A konyha teljes berendezése gépészettel együtt a vételár részét képezi úgy ahogy a beépített gardrobok is. Azonnal birtokba vehető!”

00a

00b

01

02

03

04

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!