A hét háza: törökbálinti luxus és elegancia, sok gerendával

A hét háza: törökbálinti luxus és elegancia, sok gerendával

Törökbálint igen finom ízléssel megépített és berendezett családi házát kínálják megvételre a szemet gyönyörködtető berendezésekkel együtt. Az alku 220 millióról indul…
A ház Tükörhegy azon pontján található, ahol a legszebb panoráma nyílik, tájolása pedig oly módon van kialakítva, hogy a nap sugarai kellemesen körbejárják az ébredéstől az alkonyig.
A világos, panorámás, amerikai konyhás tágas nappali a központi belső tér, amelyhez változó belmagasság tartozik. Egyéni elvonulást a szülői, és külön fiú – lány lakosztály biztosít (mindegyikhez tartozik mellékhelyiség, fürdő, gardrób).

török

török1
Az építés anyagában és technológiájában mind kívül mind belül, az alapoktól a szerkezeten át, a szakipari és belsőépítészeti megoldásokig környezetbarát, természetes, és nívósan jó minőségű anyagok beépítésével készült.
Többszörös biztonságú illesztett alapozás ,porotherm tégla, cseréptető, 25 centiméteres szigetelés, márványhoz hasonló gyönyörű antikolt mészkő burkolatok. A nappalit ugyancsak antikolt festett tölgy burkolat, régies fagerendák, küszöb nélküli minőségi fa nyílászárók, valamint az impozáns kandalló jellemzik.

török7
A ház rezsije éves szinten csupán havi 40-50 ezer forintra jön ki, köszönhetően a komplex fűtés rendszernek:
– azaz gázkazán, faelgázosító kazán, napkollektor és hőlégszivattyú van benne.
3 állásos garázs,3 kényelmes terasz (80 m2) különleges igénnyel épített boros pince, szauna, központi porszívó, konditerem szolgálja még a kényelmet. A kert locsolását az esővíz összegyűjtése és túlfolyó tó is biztosítja.”

török2

török3

török4

török5

török6

török8

török9