A 13-as lesz a szerencseszám? Ennyi ideje eladó a Győzike-villa…

A 13-as lesz a szerencseszám? Ennyi ideje eladó a Győzike-villa…

Utoljára három éve, a 10 éves évfordulón emlékeztünk meg a salgótarjáni ingatlanról. Az eleinte nagy áresésen áteső családi ház mára tartja magát, sőt, fél millió forintnyi összeg vissza is kúszott a hirdetésbe. Vajon összejön végre Gáspár Győző álma és megszabadul a háztól?

“Új építésű házak környezetében, csendes utcában, különleges belsőépítészeti, világítástechnikai és díszítőelemekkel rendelkező családi ház világos terekkel, kényelmi berendezések sorával (társas jacuzzi, szauna, hidromasszázs zuhany, teljesen felszerelt konyha) eladó. Az ingatlan iroda-lakás kombinációnak is alkalmas, ha a lenti 2 szobát külön bejáratú irodának használjuk. A dupla garázs az utcaszinten van és könnyű beparkolási lehetőséget kínál.
A ház jelenleg nem lakott, bútorozatlan, belül jó állapotú, külsőleg némi felújítást igényel ( amit a tulajdonos a vevővel egyeztetve elvégez ).

00

* alagsor: duplagarázs, hobby szoba társasjacuzzival, szaunával, wc, tároló, kazán-mosókonyha, társalgó-szoba
* magasföldszint: előtér, nappali-étkező-konyha, fürdő-wc-bidé, szoba, erkély
* tetőtér: 3 szoba, hall, tusoló masszázszuhannyal-wc-bidével”

Ha az ember nem tudja, melyik ingatlanról van szó, egy teljesen átlagos hirdetésnek tűnik a fenti szöveg. Míg évekkel ezelőtt még a “celeb” nevével próbálták értékesíteni az otthont, mára ez az információ kikerült a leírásból. A ház egyébként bizonyára rendben van, érdekes, hogy mégsem kell senkinek. Talán az ára lehet a gond?

Az ingatlan adatai

  • Ár: 49.900.000 Ft
  • Alapterület: 330 nm
  • Telekterület: 571 nm
  • Szobák száma: 7
  • Ingatlan állapota: Újszerű

 

01

02a

02b

03a

02

04

05

06

06a

További képek az eladó Győzike-villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!