Egy gyönyörű “déli” szépség: 67 milliós penthouse lakás, Szegedről

Egy gyönyörű “déli” szépség: 67 milliós penthouse lakás, Szegedről

Ki mondta, hogy csak a fővárosban, netán “nyugaton” lehetnek igazán divatos, elegáns, modern és persze luxus otthonok? A most következő ingatlan ékes bizonyítéka annak, Csongrád megye is sorban áll a legvonzóbb otthon címért. 15 fotó!

“Eladó Szegeden egy superior minőségben kialakított, elegáns és minden tekintetben valóban különleges luxus penthouse lakás, teljes bútorzattal! A lakás alapterülete önmagában 100 m2 és ehhez jön hozzá a 70 m2-es gyönyörű tetőterasz, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belterével. Az amerikai konyhás nappalin kívül 2 hálószoba, 2 fürdő, egy dolgozószoba, és egy gardrób lett kialakítva.

A lakás mindenképpen egy olyan életérzést tükröz, amely felette áll a hétköznapi életnek. A lakás – szinte teljesen szimmetrikus, szabályos kialakítása mellett – tartogat olyan meglepetéseket, mint például a teraszon található jacuzzi, mely forró nyári esték elengedhetetlen kiegészítője.

Ha ebbe a lakásba belép, elragadja a látogatót a lakás hangulata, megkérdőjelezhetetlen harmóniája – de emellett műszaki paraméterei is szintén maximálisan a 21. századot képviselik: infrafűtés, fatüzelésű kandalló, cirkófűtés, hűtő-fűtő klímaberendezések. A lakás energiaellátását teljes mértékben fedezik a napelemek. A burkolatok, szaniterek mind a legmagasabb minőségben kerültek kiválasztásra, a konyha pedig – amellett, hogy megigézi a hozzáértő szemeket – gépesítés tekintetében csúcsminőséget ad hozzá a főzés öröméhez.

A lakás egy 2013-ban épült, az év társasháza díjat nyert épületben helyezkedik el. A garázsban 2 autó számára biztosított a beállás.  Az ingatlant elsősorban egyedülállók, vagy párok részére ajánljuk – legfeljebb egy gyermekkel – akik egy olyan otthont szeretnének maguknak, ahol kívül lehet hagyni a stresszt, ahol a nyugalom és szépség találkozik, és ahol a modernizmus és a fiatalság megőrzése új értelmet nyer!”

{"starred":1,"priority":3,"location":"indoor"}

{"starred":1,"priority":2,"location":"indoor"}

{"location":"outdoor","priority":10,"starred":0}

További rengeteg kép az eladó penthouse lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!