59 millió forintért csak 1 1/2 szobás, mégis kéne! Egy vonzó lakás a Gellérthegyen!

59 millió forintért csak 1 1/2 szobás, mégis kéne! Egy vonzó lakás a Gellérthegyen!

45 nm-nyi elegancia és budai életérzés várja leendő gazdáját a Citadella közelében. A vételi ár meglehetősen borsos, de a képek tanúsága szerint egy azonnal költözhető, kifejezetten igényesen kialakított kislakást kínálnak a már említett 59 millióért. Tény, leginkább egy főnek, esetleg egy kiegyensúlyozott párnak ideális az ingatlan…

“Megvételre Kínálok Gellérthegyen A Citadella Alatt Egy Felújított, 45 M2-Es, 1 Szoba + Hálófülkés, Kertre Néző, CSENDEs, Otthonos, Jó Elosztású Kis Lakást! Rendkívül frekventált, de mégis csendes, zöldövezeti környéken található pár perc sétára a Gellért tértől, egy 1907-ben épült, műemléknek nyilvánított, 3 emeletes, tégla építésű társasház 1. emeletén. Északnyugati fekvésének köszönhetően a délutáni órákban napos, egyébként világos.

Az ingatlan egy teljes körű felújításon esett át 3 éve, ezalatt értem az összes villany- és vízvezeték cseréjét, a szobákban laminált padlóval, a többi helyiségben járólappal burkoltak, a fürdőszobát is felújították, de a márvány csempét nem bántották. A konyha egy beépített konyhabútort kapott villanytűzhellyel, mely a vételárat képezi, ahogy a kanapé és a franciaágy is igény esetén. Gáz van a lakásban, de leváltak róla, mivel a fűtést Norvég infra panelek, a meleg vizet pedig villanybojler szolgáltatja. Igény szerint ez módosítható. A nappaliból és az ágyból közvetlen a Citadellát látjuk nagy méretben. Kastély hangulatú közös kertje van hátul, ahonnan egy padról a Citadellát, a Gellért fürdőt és a várost láthatjuk. Ezt a kertet senki nem használja. Nappali 21 m2 a hálófülke pedig 4 m2. Belmagasság 310 cm. Közös költség 7.000 Ft, mely tartalmazza a ház biztosítást és a szemétdíjat is. Per és tehermentes az ingatlan, egy tulajdonosa van és rugalmasan birtokba vehető!”

00

00a

00b

00c

01

01a

02

02a

03

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!