180 fokos körpanoráma az indusztriális látvány szerelmeseinek, 298 millióért

180 fokos körpanoráma az indusztriális látvány szerelmeseinek, 298 millióért

Bár a most következő ingatlanhirdetésben javarészt még csak látványtervek szerepelnek, az elegáns luxus otthon kilátása a valóságot mutatja. Pazar, “szélesvásznú” látvány várja az új lakókat. A zöldellő rétek helyett azonban a pulzáló város képe tárul fel. Amivel nincs is baj, ha erre vágyunk.

Leírás

Lélegzet elállító panoráma, luxus életérzés, ez az, amit az az új építésű 2 lakásos ház kínál.
Tudta, hogy Üröm az ország egyik leggazdagabb települése, új építésű lakóövezetei a legkeresettebbek lettek? Ez köszönhető annak, hogy lakói rendezett, ápolt környezetben élnek a természet közelében, ugyanakkor a városközponttól 20 percre.
Az egyedül álló adottságokkal rendelkező intim telken épülő házban az egymás fölött egy-egy szinten elhelyezkedő teljesen önálló lakások összes szobája és nappalija a PANORÁMÁS nagyméretű teraszra nyílik. Így csupa nagybetűvel, hiszen elvehetetlen, 180 fokos panorámát kínál a városra egészen a Gellérthegyig, és a gyönyörű természetre a régi kőfejtő szomszédságában, a Budapest 3. kerület határán. A képek, látványok önmagukért beszélnek!
05b
05
A Singer stúdió által tervezett exkluzív megjelenésű ház olyan luxus megoldásokat kínál, mint végtelenített (infinity medence) az alsó lakáshoz, hatalmas tetőterasz jakuzzival, szaunával, konyhával a felső lakáshoz. Természetesen igényes műszaki tartalom és megoldások jellemzik a nívós anyaghasználaton felül is: alu-fa nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, zsalúziával, korszerű geotermikus energiával működtetett mennyezet fűtés-hűtés, szellőztető rendszer, intelligens vezérlés.
Mindkét lakásban a precíz tervezésnek köszönhetően jól elkülönül az intim szféra a közösségi szférától, és kényelmes, tágas, nagy belmagasságú (290 cm) terek alakultak ki: 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, nagyméretű nappali- étkező- konyha, gardróbok, külön WC és háztartási helyiség is tartozik. Nappaliból nyíló dolgozószoba is helyet kapott. Lakásonként 1-1 garázshely és tároló tartozik még hozzá. További parkoló beállok az udvarban. Az ingatlan 2 utcáról közelíthető meg. Önálló közművekkel rendelkezik mindkét lakás.
00
01
01a
01b
04
02
03
03a
  • Ár: 298.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 195 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Újépítésű
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

További képek az eladó luxus otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!