15 millió forint alatti zseniális nagymarosi nyaraló? Lehetséges!

15 millió forint alatti zseniális nagymarosi nyaraló? Lehetséges!

A Dunakanyar közkedvelt, vonattal is kényelmesen elérhető településén, Nagymaroson rekord olcsó nyaraló fotóira bukkantunk. A 15 milliós ár – a hirdetés alapján 14,9 millió – azonnal kattintásra ingerelt minket…

 

A 15 millió forintnál olcsóbb nyaraló!

 

“Gyönyörű körpanorámás telek vált eladóvá Kismaros és Nagymaros között, Nagyhenc-dűlőben. A nyaralót kiemelt szépségű tájkép veszi körül. Innen látható a Visegrádi vár, a Dunakanyar látképe, a Naszály hegy megnyugtató, lágy vonulatai. A látványt erdőrészletek, rétek és művelt gazdasági területek teszik olykor izgalmassá, olykor pedig megnyugtatóvá.

A nyaralónak használt 3 szintes gazdasági épület, kb. 40 m2-es, mely téglából épült fel a 940 m2-es telken. A telek téglalap formájú, enyhén lejtős, szépen gondozott, körbekerítése az új tulajdonosra vár. A felette lévő ingatlan állandóan lakott. A környék békés, nyugodt, egyre több a kiköltöző. Az ingatlan minősítése művelésiág alól kivett, zártkerti ingatlan.. Megvásárlás esetén azonnal birtokba vehető!

A területen fúrt kút és áram található, az utóbbi az ingatlanba is bevezetésre került. Az épület állapotát tekintve lakhatásra is alkalmas lehet, a kútvíz bevezetésével, és emésztő kialakításával. Felújítás után békés otthonná válhat, akár nyaralóként, akár állandó lakhatásra is. Az aszfaltos úton télen-nyáron könnyen megközelíthető!”

További részletek és fotók az olcsó nyaralóról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?