111 nm-es eladó lakás az egykori Otthon Áruház épületében

111 nm-es eladó lakás az egykori Otthon Áruház épületében

Megvan a csodálatos kupola, mely Budapest egyik nívós áruházában várta a vásárlókat? Az Otthon Áruház talán már nem mindenki számára ismerős. De sok fővárosi emlékszik még rá. A lenyűgöző, impozáns házba ráadásul néha-néha be is juthatunk! Most valaki akár minden nap. 

Ehhez csak meg kell vennie a Rákóczi úton, a volt OTTHON áruház épületében található 111 m2-es, világos, tágas, 3+2 félszobás III. emeleti lakást, 2 nagy elegáns szobával, melyek nagy üvegezett ajtóval 60 m2 teret alkotnak.

“Minden szoba nagy ablakos, a nappali a konyhával egy légtérben. A lakás dupla komfortos, gardróbos, nagyméretű fürdőszobával. A lakás elrendezéséből adódóan, az előszobából rögtön két részre osztható jobb és bal irányba. Emiatt ajánlom nagy családosoknak, akiknek ízlésük az elegáns nagy szobák, a polgári miliő! A lakás jó állapotú, parkettás. A ház két liftes, most építettek be egy modern kazánt. A házközponti fűtéses rendszer alacsony rezsivel párosul, csupán 18.500 Ft. A belső tere a háznak rendkívül érdekes, nagy léptékű, látványos kialakítású. A lakás alakítható.”

Egy izgalmas épület bejárásról az alábbi blogon olvashatunk és láthatunk rengeteg kiváló képet. Akit pedig a nagypolgári ingatlan érdekel, annak íme pár kedvcsináló fotó a hirdetésből!

01

02

03

04