109,9 millióért kínálják a hét 85 nm-es lakását…

109,9 millióért kínálják a hét 85 nm-es lakását…

…egy eredetileg vadászháznak épült, öt lakásos műemlék jellegű villaházban. A Németvölgyben (hol másutt…?) található szépség alapterülete 85 nm. A fentiek, és főként a fotók alapján azonban úgy érezzük, nem meglepő a négyzetméter ár. Egy szerelem-otthon izgalmas, zöld elemekkel, 109,9 millióért: jöhet? A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

A 109,9 milliós szépségről

“Budapest XII. kerületében különleges hangulatú, egyedi ingatlan eladó!A lakás a múlt századfordulón, eredetileg vadászháznak épült gyönyörű, felújított, öt lakásos műemlék jellegű villaházban találhatóBejárata a hátsó, intim kertrészből nyílik.

A 109,9 millió forintért kínált ingatlan tulajdonosa szereti a nagy, nyitott tereket, ezért az ajtón belépve egy nagy légterű helyiségbe érkezünk, ami magába foglalja az előteret és az amerikai konyhás nappalit.Innen balra kanyarodva, egylépcsős szinteltolással érhetjük el a szintén egybe nyitott külön helyiséget, mely egy korábban fedett teraszként funkcionáló helyiségből lett kialakítva: körbe szigetelt, fűtött lakrész, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal.Jobbra kanyarodva pedig a háló és a kádas, zuhanyzós fürdőszobát találjuk.

 

Felújítás és extrák

 

2003-ban teljeskörű felújítás történt: vezeték- és burkolatcsere, átalakított beosztás. A többi helyiségben az eredeti, karbantartott, kétrétegű, fa nyílászárók vannak.Tartozik hozzá egy felszíni gépkocsi beálló, ami az alapítóokiratban is szerepel, és a vételár részét képezi. Ezenkívül szokásjog alapján egy kizárólagos használatú kertrészt is használhat majd az új tulajdonos.Az ingatlan külön helyrajziszámon szerepel, tehermentes, 1/1 tulajdonú, azonnal birtokba vehető.Amennyiben felkeltette az érdeklődését, keressen a megadott elérhetőségen! […]”

További részletek és fotók a 109,9 milliós szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?