Benzinkútra vágyik? Van a piacon!

Benzinkútra vágyik? Van a piacon!

39,5 millió forintért eladó egy működő benzinkút Soltszentimrén. Ha a nemrég bemutatott pálinka múzeumra nem telik, ezt a, ízében-árában eltérő anyaggal operáló töltőállomást jó eséllyel meg tudja venni!

 

Az eladó benzinkútról, részletesen

 

“LEGYEN SAJÁT BENZINKÚTJA! Soltszentimre határában, felújított benzinkút ELADÓ! Az ingatlannyilvántartásban üzemanyagtöltő állomásként feltüntetett épület 45 m2-es és 4347 m2-es területen helyezkedik el. Az épületben kialakított shop, WC várja a vásárlókat. Modern kamera rendszer és számítógépes rendszer lett kialakítva. Az ingatlan részét képezi egy betongarázs, kerti kiülő, kültéri nagy képernyős televízió, valamint egy gázpalack tároló boksz is. Per és tehermentes ingatlan, egy tulajdonos. Folyamatosan üzemel, minden engedéllyel rendelkezik. […]”

A benzinkút főbb jellemzői, röviden

Főbb jellemzők:

  • 60.000 l-es földbe ásott 4 rekeszes üzemanyagtartály
  • 45 m2-es villanyfűtéses főépület, 4347 m2-es területen
  • WC, kerti kiülő, kültéri TV
  • A személyzet helybéli a közelben laknak, folyamatos üzemeltetés megoldott
  • Akár céggel együtt is megvásárolható
  • Tehermentes ingatlan, egy tulajdonos

További részletek és fotók az eladó benzinkútról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?