Pasztell színű luxus a XIII. kerületből, ki tudja, mennyiért…

Pasztell színű luxus a XIII. kerületből, ki tudja, mennyiért…

Marina parti, pasztell színekben úszó, napfényes luxus lakás keresi új tulajdonosát! Duplex otthon, panoráma és ami még belefér a vételárba. Amelyet nem tudunk pontosan hova tenni, de hátha ön érti, mennyi is az annyi!

 

A pasztell szépségről, részletesen

 

“Örök panorámás Penthouse a Marina Parton! Ha a Duna látványára szeretne ébredni, vagy a Bazilikában, esetleg a Szabadság szoborban gyönyörködne, akkor ez a luxus, belső kétszintes Penthouse csak Önre vár! A napfényes 9. emeleti, belső kétszintes lakás csendes, nyugodt környezetben található. A 135 nm-ben dupla hálószoba (az egyik fürdőszobával), dupla fürdőszoba, dupla erkély, amerikai konyha + nappali, a felső szinten egy szoba van, mely akár irodaként, gardróbként vagy olvasószobaként is funkcionálhat. Légkondicionált, bútorozott és gépesített, riasztóval, biztonsági ajtóval, valamint elektromos redőnnyel felszerelt. Az árban magába foglal 1 darab teremgarázshelyet is. A környéken bolt, játszótér, fitneszterem is megtalálható.”

További részletek és fotók a pasztell szépségről az  ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?