Hiába, a Zichy Jenő utcában még a 20 nm-es lakás is 30 millió!

Hiába, a Zichy Jenő utcában még a 20 nm-es lakás is 30 millió!

A Terézváros lendületes részén, a Zichy Jenő utcában bukkantunk a most következő, mindössze 20 nm-es lakásra. A felújításnak hála az ingatlan mutatós és nagyobbnak tűnik paramétereinél. Talán nem meglepő, hogy rövidtávú kiadásra használták eddig. 

 

“VI. kerület Zichy jenő utcában, rendezett épület földszintjén eladó egy rövidtávú kiadásra alkalmas lakás! A lakás műszakilag és esztétikailag is FIATALOSAN, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, minden bútor a rendelkezésre álló helyeknek megfelelően egyedileg lett készítettve, a lehető legjobb helykihasználás végett. A tárolást falba épített “beugrók” könnyítik meg. 

 

Tulajdoni lap szerinti alapterülete 12 m2, melyet kiegészít a 8 m2-es a galériaszint. A galéria belmagassága 160 cm, az alsó szint 260 cm. A lakásban gazdaságos INFRA FALI FŰTÉS ÉS PADLÓFŰTÉS lett kialakítva, így különösen alacsony tud maradni a rezsije. A havi 6000.- Ft-os közös költségbe be van építve a korlátlan vízhasználat! Igazi kis ékszerdoboz várja majd a leendő tulajdonosát, ahová tényleg csak a személyes holmikat kell hozni!  […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Zichy Jenő utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?