Úrimuri: Donald Trump 6 ingatlanja – képekkel!

Úrimuri: Donald Trump 6 ingatlanja – képekkel!

Az Egyesült Államok elnökének beiktatása kapcsán anno megmutattuk, milyen fényűző körülmények között él A Trump család. Most arra is fény derül, még hol húzhatja meg magát, az ország vezetésévtől megfáradt Donald. 

Bár nyilvánvalóan a Fehér Házban is sokat sürgölődik az elnök, az régóta nem kérdéses, hogy személyében egy valódi ingatlan mágnásról van szó. Lássuk, hol hajt(hat)ja álomra a fejét Amerika első embere!

tr

1. Trump Tower – a new york-i penthouse lakás

Az Ötödik sugárúti felhőkarcoló három emeletét elfoglaló családi fészek és iroda a versailles-i kastély stílusában került berendezésre. Bővebben erről itt számoltunk be! A Central Parkra néző lakás jelentős része 24 karátos arannyal és gyémántokkal van kirakva, az ingatlanpiaci szakértők szerint pedig akár 100 millió dollárt (kb. 25 milliárd forintot) is megérhet, mint New York egyik legértékesebb befektetése.

tr1

tr1a

tr2

 

2. Trump Parc és Trump Park Sétány

Manhattanben azonban nem csak a fenti penthouse kapcsolódik az elnökhöz. Trumpnak közel 40 másik ingatlanja is akad a környéken, melyeket akár 100 ezer dolláros (26 millió forintos!) bérleti díjért értékesít. Havonta. Guba a gubához…

3. Mar-A-Lago country klub, Palm Beach

A korábban privát rezidenciaként működő ingatlan mára hotelként funkcionál. A floridai komplexum értékét 250 millió dollárra (66 milliárd forint) becsülik. A miheztartás végett a Fehér Ház piaci értéke kb. 317 millió USD (84 milliárd HUF).

tr3

4. Seven Springs – A Hét Forrás birtok

60 szoba, 15 hálószoba, három medence és persze temérdek olasz márvány. És a legszebb, jelenleg a család amolyan kis menedékként használja a Bedfordban, New York államban található nyári lakot, melynek főépületét még 1919-ben építették.

tr4

5. A Kluge birtok és borászat

Ha az elnök szíve délre húzna, Virginia állam beli kulipintyójában nyugalomra találhat. A charlottesville-i ingatlan korábbi tulajdonosa John Kluge, az Egyesült Államok egykori leggazdagabb embere volt.

6. Beverly Hills, Rodeo Drive-i otthon

És temészetesen nem maradhat ki Los Angeles sem a sorból. A hat hálószobás, öt fürdőszobás, a telepes idők stílusát idéző otthonhoz teniszpálya, medence, spa részleg, könyvtár és média helyiség is tartozik. Mindez természetesen márvány és korhű, eredeti stukkók és berakások kíséretében!

tr5

Forrás: nydailynews.com

Nos, ön szerint megéri ingatlanba fektetni…?