A hét ingatlanhirdetése: egy érthetetlenül vonzó lakás

A hét ingatlanhirdetése: egy érthetetlenül vonzó lakás

Megtaláltuk Szeged legkarakteresebb lakását, ami biztos, hogy megosztja az embereket! Egyszerűen nem értjük a jelenséget, mert tulajdonképpen nincs semmi egetrengető a következő otthonban. De ez az, amit talán sármnak hív a köznyelv… 

Amin bizony megakad a szemünk, még ha kifejezetten szépnek nem is neveznénk az adott jelenséget. Jöjjön egy izgalmas lakás Szegedről és a kérdés: vajon minket sütött csak meg a nap, vagy tényleg van valami zsigerien vonzó ebben az ingatlanban?

Először is itt van a különös alaprajz, a furcsa szögeket bezáró falak. Aztán ott van az a kucok az előszobában. És az asztalka, ami egy egész nappali arculatát tökéletesen meg tudja határozni!

delmagyar_06-02

Igazából ezt az eladó lakást csak egy dolog ronthatja el: a bútorok. Mert valahogy így, üresen a legszebb. Illetve nagyon jó és talán kicsit merész, bohém ízlés kell hozzá, hogy a kihozzuk a maximumot a 65 nm-es, 1+2 félszobás szépségből.
Mi beleszerettünk. Kicsit olyan ez az otthon, mint egy zseniális karakterszínész: nem ő a legjobbképű a felhozatalban, de azért mindenki vele akar forgatni.

És hogy igazunk van-e, vagy épp megbolondultunk? Ide kattintva 15 kép segítségével ítélkezhet!