Egy modern szépség: “Szentendre, Boldogtanya, panoráma”

Egy modern szépség: “Szentendre, Boldogtanya, panoráma”

Igazán modern családi ház várja elképesztő panoráma mellett új lakóit. A 282 nm-es ingatlan vételára fél milliárd forint. Lássuk, mit kaphat ma valaki ennyi pénzért Szentendre felett!

 

A modern otthonról, részletesen

 

SZENTENDRE, BOLDOGTANYA, PANORÁMA. Szentendrén a Boldogtanyai Villa Parkban kínálok eladásra egy csodálatos, futurisztikus családi házat. Modern technológia, prémium kivitelezés, elvehetetlen panoráma, nyugalom és csend. Az épület korszerű technológiával épült, nagy üvegfelületek, üvegkorlátok jellemzik. A látványos külső élhető, otthonos belsőt takar. Levegő-hőszivattyúval, padló és mennyezetfűtéssel rendelkezik, a 2 állásos garázs lejárója és a gyalogos bejáró is fűthető.

A lapos tetőn 42 db napelem került elhelyezésre. A modern ház árnyékolása is megoldott, mindenhol motoros zsaluziák vannak. Laufen szaniterek, infrafűtéssel rendelkező üvegfelületek, ujjlenyomatos bejárati ajtó van, a ház okos technológiával is működtethető. Az 1015 nm-es kert modern öntözőrendszerrel rendelkezik, gyönyörűen beültetett, karbantartott. Várom érdeklődő hívását, hétvégén is!

További részletek és fotók a modern szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?