Cikkek a turizmus címkével

A hét ingatlana: 781 milliós “luxus lodge a magyar pusztán”

A lodge szó – már többek között a szabadkőműves páholyok mellett – kunyót, házikót jelent. A most következő, lélegzetelállítóan szép, 781 millió forintért kínált ingatlan kapcsán új kifejezés, a “luxus lodge” kerülhet be a köztudatba. Sok-sok gyönyörű fotó Pusztamérges egyedi ingatlanáról és csodás tájáról!

Skandináv hangulatú panzió eladó Hajduszoboszlón!

Persze lehet, csak nekünk ugrott be a fehér-kék deszkák kapcsán egy Bergman film. Mindenesetre egy biztos, a Hajduszoboszlón kínált ingatlan ajánlats igazi ritkaság. És persze, ha valakinek telik rá, egyáltalán nem rossz befektetés!

Mi történik? Mindenki szabadul a balatoni borospincéitől? Elképesztő árak és kínálat!

Olcsó – igazán olcsó – Balaton környéki házak után kutattunk, amikor egy új, legalábbis a tavalyihoz képest eltérő jelenségre lettünk figyelmesek. Az ár szerint növekvő szűrő beállítása után a déli és az északi parti családi házak esetén a találatok mind-mind szőlőre, pincékre, esetenként üres telkekre vonatkoznak. Az árak pedig kifejezetten jutányosak. Szőlőbirtok nagy présházzal a…

Venne 46 nm-es lakást 39,4 millióért?

Persze mindenki azonnal visszakérdezne: attól függ, hol és milyet? Nos bár a 46 nm egyáltalán nem kicsi, a most következő, 1 szobás ingatlan minden szépsége ellenére elgondolkodtató. Főként a piacot és a befektetési lehetőségeket figyelembe véve. Mit ér egy lakás, ha a Bulinegyed szívében van? 10 képpel!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN